31 Augusti

Idag har jag bara varit i skolan. RIKTIGT BALLLL :) Började första lektionen med att tvätta varandras hår, föna och så. Såklart på ett visst sätt, men det är as chill :) ja sen hade vi lunch och sen data-prov. Inget seriöst verkade det som. bara jag och typ 4 till i klassen som hade pluggat på det bra så ja, saken e att det nt ens var så himla jobbigt att plugga till bara läsa :P Ja så det var ju braaaaa, sen sista lektionen klippte vi bara dockor och lärde oss saker om olika klipptekniker och såå :) SVIN KUL hehe ne nu ska jag chilla vidare med livet. puss <3

Kopierade 2 bilder från fejjan från i Fredags :) ..

Linda Josse Emma Elin Jag och Ella :)



Jag Josse Anna och Elin <3333


29-30 Augusti

heeej. Festen i fredes var DÖ ball :D riktigt roligt. Har bilder hemma hos mamma så lägger upp dem då. eller nä jag kanske kopierar från facebook elr nått istället, vi seeeer :)

Igår var jag först på 90 års jubileum på Åkarps idrottsplats. Fullproppat med folk. Gamla A-laget (i fotboll) skulle möta det nya. Hahaha skit kul imed min pappa spelade i det gamla så han och alla hans gamla lagkamrater mötte nya. De förlorade dock men pappa gjorde ändå bra ifrån sig ;) haha.. sant faktiskt :) Kom hem och chillaaaaaaa sen stack till bara och var där litta. Sen nu idag ska jag ut o jogga en runda med Annis. Vi får se vad som händer med livet. Sitter och äter solrosfrön nuuu och ska snart plugga litta :) heerå (L)


Fest

Drar på fest nu med anna josse och elin :D pussssssssssss


Bästaaaaa HV1

Idag var sjukaste dagen. Började 9.45 så säger Gunilla till oss " Idag ska vi öva på att tvätta håret" haha jag trodde ja skulle dö så perfekt det var. Mitt hår behövde tvättas för det första. sten bra ju. Sen är det ju kul också, inget ansträngande. Eller okej Isabelle har typ tjockast och längst hår i hela världen men helt ärligt, hela förmiddagen gick ut på att tvätta/föna och platta varandras hår eller vad man nu ville göra, riktigt roligt :) Sen hade vi luuunch och rast i 1 timme ungefär. Skönt väder så satt ute i solen. Efter lunch blev det dags för Bild, världens drygaste lärare dock. Tur man har så rolig klass hoohoohh :) Vi skulle rita elefanter inklusive omgivning undertiden då vi blundade haha. lite ball.

Slutade vid halv 4. Hem snabbt och byta om sen åkte jag med Mamma Ella och Frida till malmö. Frida stack och övningskörde så satte vi andra oss på Restaurang Möllan och åt entrecote (L) ÖÖÖVER GOTT! Sen kom frida så käkade hon ocksååå. Direkt efter åkte vi hem, så kom Anna då stack vi ut och sprang en runda. Hem - Duscha - och nu datorn lite. Ska snart kolla igenom hur man skriver ett protokoll sen blir det läggdags. puss :D

Förövrigt saknar jag ALANYAAAAA <3

sara jag elena och anna <3


på stranden när jag och anna bygger sandslott haha <3


hahaha utanför Havana. Såklart var Susanne tvungen att fota! ;)


Kladdekaga


mmmmmmmmmmmmmums (L)

Kollade aldrig film med Friddan innan, vi kollade istället klart på Top Model sen ringde jag en frisörsalong för att skaffa praktikplats till v.45. Tyvärr var där stängt och hennes mobilsvarare satte igång så fort man ringde till den. Får göra ett nytt försök imorgon :) Det är pappa och hans frus vän så det ska nog funka bra.
Förresten igår kväll kollade vi på en riktigt bra film. Det var Jennifer Aniston i huvudrollen och en annan kille. Riktigt bra den måste ni se. Och i detta fall var det inte en sån tjejig-julia-film utan det hände grejor och det var helt så bra handling osv hohooh



Nää nu ska jag sluta sega och fortsätta där jag slutade. Öva på att skriva protokoll så jag kan det tills på Fredag + öva på prov som jag har i data tills Måndag :/ ajaj inte kul men mååååste. Lite energi från kladdkakan så det ska nog gå hehe (L)

26 Augusti Onsdag

Sprang ut och joggade igår med Anna, sjukt skönt att få sånna grejor gjorda haha...
Idag började jag skolan kvart över 8. Var utanför huset vid kvart över 7, ångest på det. Åkte buss till skolan idag, vilket var jätte smidigt. gick till kvart i 3 hade en softiig daaag hahah.. nä men som skolan alltid annars nivet :P kom hem bara 15 min efter att jag hade slutat, bussarna gick dö fort. Kom hem och lagade mat som ligger i ugnen nuuu, kyckling och potatis/morötter i ugnen muuums e jätte hungrig :) Nu kollar jag på top model med Frida och snart ska vi nog se film :D herrååå (L)



som varje annan dag efter skolan tvättade jag bort mitt smink DIREKT när jag kom hem och så bytte jag om till linne och några mys shorts. Orkar inte ha smink och sånt man har ju vant sig med helt chilll kläder och sånt nu över sommarn :O

Sunnyday

började inte skolan försen 20 i 10. Riktigt skönt. och ni kan fatta att jag sovit gott i natt. Gick och la mig kl 19 igår HAHA soiinneeeesss.. men jag var så äckligt tröttt. Men ella väckte mig 1 ½ timme senare så snackade jag i telefon i 2 timmar sen sov jag igen :P så ja jag har sovit en hel del timmar inattt vilket jag behövde.
Hade först HNK med Petra. Riktigt chill lärare hon och Agge, och dem två har vi i flest lektioner så det är skönt :) och jag trivs riktigt bra i klassen, kan tänka mig att om några månader kommer allt vara så jäkla kul. och jobbigt förståss. Mer plugg meeeen vi komr också kunna mycket mer och känna varandra och hitta på skolan. oh längtar :)
Slutade efter att ha haft 2 lektioner, så kl 12.05 slutade jaaag =) WOHO.. :D var hemma vid halv 1, så la mig i trädgården och solade en timme eller tvååå. Sen in och kollade på Extream homemakeover och Tyra banks show (kollar inte ofta på tv så det var ju lite sjukt :)) Nu ska jag vila ännu mer.. kanske ta en tuppluuur ALLTSÅ FATTTAR NT VARFÖR JAG ÄR SÅ TRÖTTTTTT :( ååh hej så länge (L)


Måndag - skooola

Började skolan kl 9.45 idag. Naaajs =) 3e dagen och det känns riktigt bra, man är bara otroligt trött när man komr hem efter en hel dag i skolan imed vi slutar väldigt sent. Som tidigast kvart i 3.. Senast halv 5!! usch.. Ifag var en av de långa dagarna till 16.30 men vi slutade istället vid kvart i 4, riktigt skönt vare. Sen imrogon har de "kapat" första lektionen med en timme ungefär så börjar 9.40 varje tisdag istället. Ja man ska nt klaaaga :)
Idag klippte vi för första gången. Vi skulle inte göra det fint, utan mer öva oss med saxen och kammen osv. Riktigt svårt haha... man ska hålla på sånt annorlunda sätt som är mkt svårare än man tror.. aah men de komr gå om ett tag :D Data-teori prov redan nästa måndag (Y) yes nu är gymnasiet igåång :/
Efter skolan kom min syster, Frida och mötte mig. Så gick vi in på seven 7 och skulle köpa brownies, men fick de gratis imed Frida jobbat där. ÖÖÖVER GODA haha farliga jag lovar. Nu ska jag sova. kl är 18 och det ända jag gjort är att ha varit i skolan och ätit ;l ÅNGEST haha :( vi seeeeeeeees



 



Har köpt jätte mkt nya kläder på sistone, men har inte en kamera-mobil nu direkt. Eller jo men det får bara plats 2-3 bilder och det är inprincip omöjliga att ladda in i datorn. Så det har nt blivit mkt foton och så på sista tiden men vi får se sen när vår digital kamera är lagad. Den är nämligen sönder :/ aja. Iaf så t-shirten på bilden är hysat ny. Från Zara 200 :-


Elonpeloooon

Okej nu ger jag mig haha. jag känner bara press på att jag MÅSTE skriva här, men har bestämmt mig för att nu skriver jag bara för eget nöje och inte för att underhålla någon annan, sen om ni tycker det är underhållande ändå får ni avgöra själv men har inte tid att anstränga mig med bloggen nu när skolan har börjat och allt. Behöver den tiden till massa annat som trots allt är viktigare. Såååå, nu kommer jag bara skriva när jag känner för det, utan ångest att jag nt skrivit på 4 dagar hit och dit hohoh :)

I torsdags började jag på Polhem i Lund. Går linje Hantverk Frisör. Jag var rätt nervös för vad alla skulle tycka hit och diiit, hur klassen skulle vara, vad jag skulle säääga och allt det dära, men det gick mkt bra :) Kom in i klassen från första början och det är skönt för det är människor man verkligen kan vara sig själv med :D så kan nästan lova att jag komr få 3 jätte bra åår, dock ett mkt jobbigt första år för dagarna är långa och det är mycket plugg men det ska nog inte hindra miiig :) Slutade vid 1, åkte hem och åt lite chilla. Sen åkte jag in så jag var i lund vid 3 igen för då slutade josse amanda vikki anna elin anneli elena och cooo. De går samhäll och idrott df de slutade samtidigt hehehe (intresse klubben..). Iaf så träffade jag dem inne i stan, vi fikade och snackade. Sen åkte hela ligan förutom jag och elin hem så gick vi i affärer lite och solade på en bänk haha. Vi båda köpte ett smalt nitskärt på Lindex för endast 29 :- TAGET :)

På Fredagen var det dags för skola igen. Nu var alla 2or och 3 or där ocksåå men det var kul för känner väldigt många på polhem ändå så :) Det är en stooor skola och jag hittar inte någonstans :( Går med en karta över skolgården och mitt shema i högsta hugg haha måste ju försöka komma in i detta så jag kan slappna av lite, man e helt stressad för man vet inte vart tex klassrum 2245 ligger :| då e det att det är i hus 2, våning 2 och sal 45.. hur i allsindar ska man kunna hitta till alla dessa klass rum när det finns 8 hus med ungefär 3 våningar i hälften och 1-2 i de andra haha!
Efter skolan åkte jag hem, slummrade till i 10 minuter ungefär för jag var sååå trött. Sen gjorde jag mig i ordning och stack till stan med elin och Sara. Så såg vi på Promoe (svennebanan gänget hah) på stora scenen :) hanna josse linda och co var där också så det var kul, dock var promoe inte det bästa jag hört direkt men det var väll hyfsat underhållande ändå haha.. spec människorna i publigen, alltid lika kul att kolla på :)
Efteråt mötte sara elin hanna och jag upp kimmy johanna och vikki. Så sprang SPRANG vi genom hela stan till triangelt till en turkisk reataurang som heter Ankara. Där hade vi bokat bord för 10 pers för vi skulle fira Nic. Givetvis visse hon inte om detta utan Esin hade satt en bindel för Nicoles öögon så när de kom in och tog av bindeln på nic så började alla sjunga och de som ägde restaurangen började spela hög musik och sånt :D skit ´kul hon anade ingenting hoho :) Vi käkade och dansade där, riktigt härligt ställe för ingen brydde sg verkligen alla bara körde sitt rejs. haha sen var där magdansare och sånt, kan garantera att dit komr vi gå flera gånger :P Vi fick efterätt och sen var vi fullproppade så vi stack ut lite på malmöfestivalen. Gick där och träffade en massa folk. Sen åkte jag med jeppis vibo sebbe simon madde och carro till bara på lite fest, det var baaaalll somvanligt :D


sara elin jag kimmy esin nic johanna hanna och vikki <3


turkisk dans haha det VAR svårt men jäkligt kul haha :)


hela ligan <3


nicole + efterätter som vi fick gratis imed esins morbror jobbade i restaurangen :)

På Lördagen.. shit detta blir mkt.. På lördagen åkte först mamma frida ella och jag till Obs. Mamma handlade mat och jag fixade present till Elin. Ett fint kort där alla skrev sina namn och la en del pengar var, sen ballonger med hennes namn och lite godishjärtan. haha. Ja det blev bra för nu blev hon 400 :- rikare, jaaag hade iaf gillat läget :) Åkte hem och fixade mig lite. Stack till morfar där hela familjen och mina kusiner med familj var. Vi åt kräftooor och snackade, alltid lika trajvlet. Sen fixade vi det sista där. Frida tog tåget med sina vänner till Danmark. Niklas stack hem till en kompis i Åkarp och jag cyklade till lokalen i Lomma :D haha inte som förr då vi stannade hos morfar till 2 på natten och lekte med dockor osv..  Kom till lokalen, så sjöng vi alla för Elonpelon och hon fick sina presenter. Vi var väl ungefär 20 tjejer där vid 8 kan jag tänka mig? Riktigt roligt hade vi och dansade gääärnet, sen kom folket vid 10 kanske. RIKTIGT lyckad kväll hade sten ball :D Cyklade hem vid 1 redan, men då hade jag varit där i 5 timmar så det räckte mer än väl. Frös ihjäl av att cykla i shorts ända hem till åkarp. uschh..


ända bilden jag har just nu, som dessutom har fett dålig kvalité imed jag kopierat den från faceboook :(
det är iaf jag längst till höger hooh..

Imorse vaknade jag. INGEN hemma. NAJJJJJJS :) åt frukost och nu kan jag göra nästan exakt vad jag vill. Spela hur hög musik jag vill. utan att ngn säger till, yeyeeye :) Ska ut i solen lite. Bilder komr kanske senare idag eller en annan dag. Men ska inte kkänna press hhaha.. skriver mest för att jag ska kunna läsa senare i livet, riktigt ball för det blir ju lite som en dagbok man sedan kan bläddra tillbaka i livet o läsa och se bilder. Svin kuuuuuuul juuu :D pusssssss

19 Augusti

Nu minns jag inte senast jag skrev nästan :( så tråkigt. har inte haft tid så nu blev jag helt efter här i bloggen..
Har iaf inte vari på MF så mycket. Första dagen, sen en till gång då jag var där med Anna och åt. Sen nu idag ska vi dit och se min kompis Ashley uppträda klockan 7, sen ska vi se Nrj in the park tills ungefär klockan 10. Skolan imorgon ju!!! aah :) så jäkla kul de ska bli trots att det är rätt nervöst just nu ..

I lördags var jag på fest i Odeslöv hos Gustav och Mangeee :) RIKTIGT ROLIGT hade vi :D de var helt satsiga och hade fotografer och sånt där :D  lite bilder kommmer nuuuu..

Innan alla kom till Elin på förkrööök. Jag Anna och Josse <3


Josse jag och Elin efter mycket dansande i Odeslöv :D


Anna och jag dansar där bak haha längst fram: Mange ;D

Okej orkar inte lägga upp fler bilder från festen just nu., det kommer en annan dag eller kan ni ju kolla min faceboooook :D  Iaf så jobbade jag i Måndags. Drygt med det är pengar :)


Såhär ser det ut på mitt jobb. Och såhär ser jag ut där haha.. GOO mjukisklädeeeeeeeeeer :)

okej nu går det inte ens att ladda upp bilder STÖRIGT. aja ni får se en annan daaag :( nu e min blogg så tråkig den kan bli JAG VET men aja de komr igång sen när man kommer in i sina vanliga rutiner :D nu ska jag duscha så jag hinner till MF tills kl 7 och se aaaaaaash. måste också hinna Prova kläder som jag ska ha på mig imorgon första skoldagen ehehe VI SYNS :D

MalmöFestivalen

På kvällen igår så åkte jag somsagt in till Malmöfestivalen igen. Fast denna gången med Sara Vikki Vanessa Elena Anna Elin Hanna och Josse. haha ja en hel liga som jag saaaa. Vi träffade bla Nic och Esin där och massa andra. Det är typ det som är det ända roliga med MF att man träffar människor man nt sett på länge. Och såklart maten. Så himla god. Igår åt jag Tex Mex, det rekomenderar jag starkt! aah så gott :D
Var där och såg Mohammed Ali på kvällen, helt okej :) Jaa sen bara vandrade vi runt. Sen stack vi hem vid 23.30 =)

Nu vid kl 15 idag så cyklade jag till pappa. Ska bara chilla här hela dagen sedan vid 6 tiden sticker jag till Elin :D Så ska elin anna josse sara och jag äta dääär, sen kommer de från Hjärup så ska vi åka till Magnus och Gustavs feeest, kommer bli svin ball :D över 100 pers så ja, det kan nt misslyckas :D vi synes i morgon I guuuuuuuuuuesss puss <3

Gränden och kontrakt

Vaknade redan 9 idag, gjorde vid mig litta så åkte mamma Ella Frida och jag till Malmö och skrev på kontraktet till lägenheten :) sen satte vi oss på Gränden och käkade lunch, sinnes gott =) Sen gick vi en runda i stan, måste köpa en "skolväska" eller vad man ska kalla det. Vill ha en fin svart i skinn. Hittade en dö fin på Åhlens för 800 så vi får se om det blir den, ska in på Indiskan och kolla också. Ja, sen handlade jag ingenting så direkt bara en rouge borste för den jag hade innan är putsveck. Nä nu ska jag vila lite, är jätte trött. Vid 7 drar jag och hela ligan in till malmöfestivalen och käkar något :D Helt ball för där finns mat från hela världen så alla måste ju kunna bli nöjda haha, jaja vi syns :)


Inne på Butrix. Skrämde Ella så hon började gråta haha ops :(


Jag och lilla Ellsan som skulle prova nya skor =)




Ella och hennes helt och hållet nya outfit. haha Ser sjukt busig ut i de kläderna, vilken hon ändå är så det passar henne perfekt.


Mamma :)


Träningsvärk


jag och vikkan <3

Har haft en fruktansvärd träningsvärk heeeela dagen. Vet inte om jag gillar det ellr inte faktiskt. På ett sett måste man ju tycka om det, för det känns verkligen att man fått något utav sin träning :) Jag har inte gjort så mycket idag, solade lite i förmiddags, riktigt varmt i solen. Vikki kom hit så softade vi lite, det var ju ett tag sedan så det var väl behövt  :) När hon stack så stack jag ut och joggade. Äntligen har jag fått en kick så jag verkligen gör det och säger inte bara att jag ska göra det. Hoppas det kommer hålla i sig :) jaa. Sen nu på kvällen stod jag inte ut spänningen i min rygg så mamma masserade mig. Och voilaaa hahah har nt ont alls mer, elr jo ytterst lite men det blev mkt mkt bättre. Sen fick jag ansiktsmassage också haha sjuuukt najs :) Neeee nu ska jag och frida chillaaaaa, vi syns :)


Hemkommen

hämtade busskorten , gick ju braa :) Efteråt gick jag hem och sov 2 timmar, vehövdes mer än väl. När jag vaknade klyddades det runt men slutade med fest/chill hos David :) Badade swimmingpool osvosv haha över härlet med 25 grader men ändå litta kallt :P men det var najs. Kom hem för en stund sedan. nu är jag jätte trött och ska sova vilken sekund som hellst. Nu faktiskt haha . Bilder komr när jag fått dem av johanna .:) PUSS

12 Augusti

Igår jobbade jag bara hela dagen :( i nästan 10 timmar.. inte najjjssss. Men pengarna som kommer är mer än najs iaf haha. sen på kvällen gick elin och jag ut och gick en runda. Ända till Lund och tillbaka till åkarp igen haha. När vi kom hem så hjälpte elon mig att städa imtt rum, ÄNTLIGEN säger jag bara, nu kan jag äntligen gå här inne :) Gick och la mig vid 23. Upp idag halv 7. ööh...
Jobba igen. Men slutade redan halv 12 <3 Så direkt när Frida och jag kom hem stack vi ut och joggade en runta *Stolt* ahhaha.. Ska fortsätta på det här viset, har faktiskt varit rätt flitig på sista veckan men vi får väl se hur länge det kan hålla. Nu ska jag snart åka med sara och frida och hämta våra busskort till gymnasiet. ååh nu börjar det närma sig :) Kommer vara såå nervös :(


gammal och rättså ful bild faktiskt på mig och Elena haha.. aja !


10 Augusti, Måndag

Idag har jag bara chillat i Bara hela dageeen :) när jag kom hem åt jag lite tacos med mamma och ellaaa, sen har jag bara suttit vid datorn ett tag. Fick en frågan om jag ville jobba på Imorgon (tisdag) och på Onsdag.. Vill ju inte, men de e bra! så fick faktiskt ta och tacka ja, tjänar ju faktiskt en hel del på mitt jobb så det är bra!
Fick ställa in festen jag skulle på ikväll i Kävlinge :( hade blivit riktigt ball det vet jag, men kände inte att jag orkar jobba i nästan 9h imorgon om jag bara hade sovit i 3 haha... så nä det k omr flera festerrr man kan se framemot :) Nu ska jag gå till frestaren och köpa Amigo Choklad :( haha.. Och förresten, nu är det 100 % säkert att jag ska flytta till malmö med mamma frida och ella den 1 Oktober :) härligt =)


Fest i Fredags ..

Bilder från festen hos Anneli i Fredags :) Otroligt rolig kväll :D <3

  
   
Alla vi tjejer var ju aspepppp om man säger så :D


<3


Weber och en massa andra :)


Ola, Seyfali, Dogge och Mange :)


Sun'day

Var på espressohouse igår med anna och daniel hela kvällen, mkt trevligt som alltid :) Kom hem rätt tidigt för att vara Lördag och jag var sååå trött, snackade lite i telefon sen somnade jag direkt! Imorse orkade jag inte sticka till stranden pga alla äckliga nyckelpigor :( så istället stack elin och jag hem till anna så solade vi där hela förmiddagen :) Klockan två börkade bring it on på tv så då gick vi in och såg deeen, älskar sånna filmer haha :) Sen nu har jag nyss duschat och ska snart iväg. Så ja inte idag heller komr några bilder men jaja sånt e liiivet orkar inte sitta hemma pga det hahaha... Och idag insåg jag att det verkligen är den NIONDE.. jäävlar jag börjar skojan om lite mer än en vecka :l jag börjar bli riktigt nervös.. vad ska man ha på sig och hela kööret haha ojoj :( ne nu måste jag bege mig, puss!


Min kanin som vi skänkte bort (närmst kameran),. aw han har fått det riktigt bra i värmland :D vi har fått flera bilder och han springer fritt, eller ja inhägnat område, men skiit stort. ja där springer han runt med en massa hon-kaniner om dagarna haha. Snacka om att han komr bvi farsaaaaa :)

Lördag

Igår var ju bara alldeles för bra! tack för allt anneli :D (L) Jäättte rolig fest hohooh. Vaknade vid 10 idag så stack jag simon och alex till stranden och steeekte. Mötte upp resten där så var vi där ett tag. Men vi tröttnade på nyckelpigorna så Anna och jag stack hem till henne och stekte i hennes trädgård och badade poool, riktigt najs :) Senare mot kvällen åkte vi til Lund till espressohouse, hon jag och Danne så åt vi och snackade ett antal timmar, sen när de stänge gick vi vidare till Bk och fortsatte haha.. jaja de va soft :D haha. Nu är jag jätte trött och sitter med mammas lilla laptop i sängen men jätte tunga ögonlock :( Har inga bilder alls förutom en på denna datorn så det kommer jag lovar, men inte idag.. :/ Vi syns (L)


jag och Sara (L)

PEPP

Ja då har man klarat av ännu en dag på stranden, helt underbart vädeeer och såklart var hela ligan där idag igen :D Nu är jag redo för att sticka till Anneliiii, OM jag är taggad :D ska bli askul :D Så uppdaterar jag förmodligen ordentligt imorgon som jag sa innan. Vi syns fellaaaahhssss (L)




Strandväder!

ooppss hehe lite väl länge sedan jag skrev häär. Har inte ens tänk på det för nu när det är så fint väder sitter jag inte alls lika mkt vid datoorn, eller ja nästan inte alls. Iaf så har jag gjort en massa. Jag har varit på Bakken med familjen :D Varit i Bara med deeeem, Varit på strandeen och steeekt och igåre var jag i Oxie hos Key med Julie ocksåå sen sov hon häär, Ja så det är df jag inte haft tid att skriva har hela tiden gjort ngt annan :P Men jag har iaf lite bilder från både bakken och stranden så det kommer, men dock inte idag för jag ska till stranden närsomhellst! sen när jag komr hem ska jag duscha och fixa mig litta sedan sticker jag på feeeest hos Anneli :D kommr bli feeede ball :D jaja så jag uppdaterar ordentligt imorgon kan jag gisssa på :) Dååå ska ni få se på annat hehehe =) vi syns (L) 


4 Augusti

Igår så såg Frida och jag typ 4 filmer sammanlagt haha blev som ett maraton typ, det bara började film efter film och alla verkade skit bra så vi såg dem. Alla var skit roliga också så man ska ju inte klaga :) För såg vi en Syster för mycket, Sedan typ Coyote girls elr något liknande och sen såg vi Älskling du krympe barnen. Ja jag har säkert skrivit fel namn till alla men strunt samma något liknande var det iallafall hah :)
Vi gjorde äver chokladfoundue för det är helt sinnes gott! <3 Men nu ska jag skärpa mig på matfronten.. Faktiskt. Och på träningsfronten, det behövs verkligen. Så igår kväll gick/sprang jag på en sån maskin i 30 minuter, lovar som jag svettadeeeeeeees... öh. haha. Sen nu imorse när jag vaknade gjorde jag det också. Sedan tog jag en duuusch så nu måste jag verkligen äta frukost kl är snart 2 jag är dödshungrig haha :( Vad händer idag.. hm vi får see :) ha det bra <3


3 Augusti

I förrigår var det fest hos Danne, ASBAALLLL som vanligt :D (har inte tid att berätta detaljerat idag för ska se film strax)


josse och sara <3


Camilla jossse jag och anna <3

Sen nu igår så var anna och jag först på stranden hela dagen, riktigkt najs väder :D Sen på kvällen åkte jag till bara och chillaaaaaaaaa, kollade på en skit bra film minns inte vad den hette dock, började på U haah och handlade om människor i fängelse som hade boxningsmatcher och sånt, okej lät nt alls bra men lovar den var de :) Även om jag nt brukar gillar action och liknande slags filmer så.. :)
Imorse så åkte vi till stan så käkade vi falafel, sedan stack de och skulle träna så då tog jag bussen hem till åkarp och därifrån cyklade jag hem till pappa i Lomma :) Nu har jag kollat på filmer sedan frida och jag var små med frida då, asroliga var vi haha.. Och nu ska vi kolla på en annan film sedan jätte långt tillbaka som vi spelat in från tv, får väl se vad det kan vara :P vi syns senare ikväll I guess(L)

RSS 2.0