Kingston Town

Nu ska jag till Anna och chilla med henne, jeppe, simon och vibban, Vi syns :)

Solning

Vaknade halv 2 idag, inte likt mig haha. MEn somnade inte alldeles förtidigt igår så det var inte så konstigt. Åt frukost och la mig ute i solen tills klockan 3. Sjukt skönt :) Nu ska jag ner och rensa garderoben med mamma och Frida imed vi ska stå på loppis imorgon igeeen så vi blir av med grejor inför flytten. Puss =)


Enormt ..


Badhuset

Pappa ringde mig vid 11 imorse och frågade om jag skulle följa med till ett badhus i Staffanstorp med honom och Hanna, hade somnat sent kvällen innan men tänkte att det var lika lönt imed annars ligger man bara hemma och degar :) Packade grejerna sen kom pappa och hanna och hämtade mig. När vi kom fram visade det sig vara ett utomhusbad! haha jävlar tänkte man men när vi ändå var där såå.. Det började såklart ösregna, då menar jag ÖSregna. haha så himla sjukt. Vi var där väl 1 timme sen satte vi oss på en lunchrestaurang inärheten och käkade. Såklart så kom solen dååå men ja sånt händer :)

 
Pappa

Hanna

När vi käkat stack vi en snabbis till Nova Lund. Pappa skulle köpa något till huset så jag tog med mig hanna in på Topshop och kollade lite, sjukt vad fina kläder dem har alltså :| När vi var klara körde pappa mig till Arlöv, Obs, Så mötte jag Anna och Lindrosan dääär. Gick runt lite och bara snackade med dem. :) Efter det åkte vi hem så snackade jag med Frida och kollade Top model en stund. Nu hade jag tänkt röja undan lite här hemma, ser ut som ett bombnedslag. öörk. Men aja :)

Pazza Inter



Inters egna låt. Sjukt bra!

Strandkväll

Efter att ha tagit det lungt hemma en stund efter stan så kom Anna och hämtade mig så åkte vi till lommastrand och mötte upp Josse. Vi var väl där i drygt 2 timmar och snackade bara :) sjukt härligt.


Anna och jag (L)


josse och anna (L)


jag haha josse och hennes närbilder alltsååå



På hemvägen cyklade vi inom konsum och köpte marabou Amigo (L) sedan lämnade annis mig hemma :) Då kröp ella och jag ner i min säng och kollade på Misa Mi, En sån film jag kollade på för ett bra tag sedan men den är faktiskt rätt mysig =) så den såg vi iallfallll, sedan blev ella trött och gick ner till daviiiid. Nu lyssnar jag bara på lite Chris Brown låtar och ska strax sova. Godnatt godnatt :)


jag och ellsan myser :)




Videoklipp

Kollade runt i datorn och hittade en mapp med massvis av gamla videoklipp från förra sommarn, jag döör så mkt minnen man får genom att kolla på dem :l Det var sisådär 30 st olika videor men jag kan ju nt lägga ut alla här för det vore ju en aning drygt. Men vissa :)



Video på Julie från Gothiacup förra året haha vilken noja vi fick på "mårtskit" hahaha. Julie berättade en händelse när hennes kompis hade fått mås-skit på tröjan eller nått, så hade hon skrikit mårtskit istället och uttalat det fel. Såhär såg det ut när Julie skulle återvisa upplevelsen haha för skön.


Jag och Vikkis kända videor. Helt sjukt så många sådanna här liknande videor vi har gjort i tiden haha. Detta var förra sommarn, vi spelade in minst 10 st likadana men inte på någon gjorde vi rätt "moves" förutom på den här då jag ramlar av stolen i slutet, klumpigt hehe


Ännu en av vikkis och mina filmer. På denna klippte jag dock bara ut slutet för annars hade jag fått spö haha. Vikki dansar och lyckas stöta till fläkten så den välter rätt i hennes huvud haha kan inte sluta skratta även om jag sett den typ 958986 gånger  :P


Innan fotbolls match får anna en aning aggresiv utskällning av vikki hhaha ..



aah. från när vi var i Kroatien förra sommarn. Så sjukt härlig kväll :)

Lund

Var i Lund idag med Anna, gick runt en massaaa och slösade en del pengar.. Sa jag inte inga fler skor? joo. men ändå köpte jag ett par ljusrosa från H&M 150 kronor, en ring (ser lite på bild) på 50% rea 100 kronor, ett vanligt svart linne från Åhlens för 100 kronoroch en hög jeansfärgad kjol från H&M 150 kronor :) alltså slösade jag lite mer än 550 idag, helt sjukt att man alltid ALLTID när man åker till stan att man ska köpa något. Nu måste jag skärpa mig med det. Innan vi åkte hem iallafall så käkade vi kebab, dock inte alls så god som jag hade önskat mig :( och jag blev såååååååååå besviken när jag vaknade imorse att det var moln över exakt hela himeln :/ asbull men jaja.. Nu vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog bara ner och äta lite grillat sen blir det kanske lommastrand ikväll med Anna och hela ligan men vi får somsagt se :) Nu ska jag iaf inte sitta här mer. Vi hörs (L)

 


Live tomorrow




Har tänkt göra om min blogg. Vill ändra alla färger och bilder och så egentligen men jag är så himla dålig på att göra om bilder i photoshop och så vilket är riktigt bull för då kan man inte göra sån riktigt fin design :( .. Och jag vet inte ens hur jag vill att den ska se ut. Men tror att jag ska hålla på med det lite ikväll så får vi väl se hur långt jag kommer och hur mycket tålamod jag kan lyckas ha.. :/ i vanliga fall inte särskillt mycket tyvärr!



28 Juli :)

Igår stack jag somsagt till Anna med Elin och Jossan och åt kräftor och drack cooola haha :) Mycket roligt somvanligt med dem! :D När vi varit där från ungefär 18 - 22 så åkte Anna och jag till Jeppan och var med dem hela kvällen, också lika balle somvanligt :D


Jag och Elin <3


Anna och Josse <3


Jag och en krääfta hheehe


Anna och jag liiiirade littaaa


men jag gav upp trixet vi försökte göra haha :( trots allt ca 1-2 månader sedan jag spelade påriktigt. saknar det ändå lite men aja. Vi får se :)


haha jag och Elin


Jag och Anna påväg hem till mig för att bli körda till Bara av mammsen :)



Vi sov där och sen nu imorse kollade vi litta Hipphipp sedan hämtade Annas pappa oss. Så åkte vi till henne och solade i trädgården <3 hhaha as härligt. Hoppas bara på lite mindre moln imorgon för isf blir det stranden med Josse :D



 

Efter att vi kollat klart en film (She's the man) såå stack jag hem, eller jag gick hehe, skit varmt men ska inte klaga det är underbart :D Kom hem, och då åt vi kräftor .. igen haha. Fast gör inget för jag älskar skaldjur ändå :) haha lite sjukt bara 2 dagar i streck med struntsamma :) Ikväll händer inget speciellt tror jag. Ska hjälpa Frida med lite utklädningskläder till en Latinomaskerad-fest som hon ska till imorgon bara sen får vi väl seee :) (L)



Frida och Ella <3


Ella <3

Kräftor

Vaknade halv 1 idag. Katastrof ju. men jaja sånt händer :P Gjorde äggmackooor och chillade. Kollade på Runs House på MTV, skit ball program. Det var sånt maraton så det var flera flera avsnitt hehe :) Åt lite Wraps för en stund sedan och snart ska jag bege mig till Anna så kommer Elin och Josse också dit så ska vi käka kräftor, imed Elin ska utomland imorgon :(

Nu har jag äntligen även uppdaterat min blogg lite i de tidigare inläggen med lite bilder och så om ni har lust att kolla :P Vi syns (L)




Trött!

Kom nyss hem från Elin. Har chillat med henne inprincip heeeela dagen haha. Efter min tupplur i eftermiddags så stack hon och jag till stan, Entré. Lovade mig själv att inte köpa ett ända par skor tilll, dock kom jag ändå hem med 2 par nya + 2 par nya öronhängen.. haha jävligt dumt men strunt i det nu :P Vi åt på översta våningen sån god mat, lamm med tsatziki och pommes, aaaaasgott :D Var väll hemma vid 18. Då stack Elin och jag hem till henne och åt med hennes familj och släkt som var där. Sedan satte vi oss och kollade Sex and the City tills klockan 00 ungefär haha. Då höll jag på att decka så Frida mötte mig så kom jag hem nu för ett tag sedan :)


Fred Perry från Scorett

 


Gladiatorsandaler från Vila =)


Öronhängen från Gina

Igår så var jag först med Sara på kvällen, Vi chillade och gjorde sånna riktigt goda is-juicer typ om man fattar det. Kommer bild senareeee. Vi rökte vattenpipa och sånt och bara softade. Men när kl blev 22 fick vi frispel, visst det var mysigt men det va ju trots allt Lördag! Så ringde mamma så var hon snäll nog och körde oss till festen i Bjärred. riktigt roligt var det med en massa roligt folk man kände. Hampus som hade festen hade även en 28 gradig varm pool så där badade vi med haha svinkul varee :D
Saras mamma hämtade oss vid lite innan 2. Mötte upp Jeppe och Simon här i Åkarp sen sov de här för de var hemlösa för natten, tur man är så snäll som man är =) puss!


26 juli

Klockan är 11 och jag är sviiiiiintrött. Var på fest i Bjärred igår, riktigt roligt synd man inte kom dit tidigare bara.
Berättar mer senare, nu ska jag slumra lite. vi syyyyyyyyynes =)


jag




sara <3

LOPPIS

har stått på loppis hela morgonen, BALL.. eller iiinte, men bra iaf. Vi tjänade så vi fick ihop 600 var jag och mamma, och jag menar allt det för bara massa skräp som vi ändå tänkt slänga, så varför inte liksom :) Kom hem vid 12 så stor där i typ 5 timmar :P så man kan säga att man fick en timmlön på lite mer än 100/h haha =)



Igår var vi somsagt i Bara. Vi chilllade satan och kollade fiiiilm, det var härligt. Har faktiskt inte varit alls festsugen på sista tiden, jätte tråkigt ändå men det kommmer :) Nu ska jag vila lite för jag är helt dööödstrött. Vi synes (L)


Chokladpudding (L)

Hatar att skriva sånna jäkla rubriker, blir alltid något lika meningslöst :P Iallafall så imorse så stack jag och Elin aldrig till stranden, vi gick hem till henne och solade i hennes trädgård i stället. Eller ja, de få gångerna då det var sol :) Sedan kollade vi Sex and the City (L) hhahah fyfan vad det är braaaa. Ja sen kom åskvädret, jag trodde helt ärligt att blixten slog ner i grannhuset ett antal gånger´men det var mig en jäkla tur att jag hade fel.
Vid 18 tiden cyklade jag hem, städade undan det mesta på mitt rum.. kläddde på mig andra kläder och åååt. Nu ska Anna komma närsomhelst sen sticker vi till Baaara :) blir dock inte sent ikväll för ska stå på loppis tidigt imorgon med mamma, alltid bra att få pengar för skrääääp :) herrråå!


Jag och ella exakt just nuuuuuuuuuuu


oooch god chokladpudding såklart, rubriken kom inte från ingenstans hohoh 

Stranden?

Vaknade vid halv 12 av att Anna ringde, hon borde dööö men det ska hon inteeeee, gick ner och käkade frukost med frida och ellsaaaan. Sen nu ringde Elin och frågade om jag ville med henne till stranden, varför inte? Så nu ska jag kasta på mig en bikini och cykla dit med hennaaaa sen hem och stända mittt hemskt ostädade rum. Vi synes (Y)



Sitter vid mammas nya lilla laptop, skit bra vka lätt köpa en sååån, här har vi Ella på bild i webbcamen :)

Fixat USBn



klarade det alldeles utmärkt själv det med Usb'n, fråga mig dock inte hur jag gjorde för helt plötsligt så funkade det bara :D Ne har inte tid att sitta här nu, ska hem till Elin och äta efterätt med hennes familj och deras vänner och efter det ska vi till vår älskade lilla Ståhl :) <3




Fast car

Igår kom Elin hit på kvällen, kollade ännu mer Sex and the City (vi hade kollat hela dagen hemma hos pappa med Anna och Frida också hehe).. Men det är så sjuuukt bra :D älskar det programeeet, vilken tur elin har hela boxen :)



Vi somnade tidigt tidigt. snackade ett tag i telefon tills Elin vaknade nu imorse, då gick vi ut och satte oss i solen ett tag med våra goda äggmackoooooooor <3 vi har bara chillat hela dagen, fixat med min kanin och dess bur som ska skänkas bort imed vi ska flytta till stan :( naaw lille Phuuu, as mysig . Så snart kommer de som ska hämta honom. Så nu ska han bo med massa andra honor i Värmland ute på landet så det kommer bli skitbra, han kan ju inte klaga:)






Och dessutom får jag inte snurr på det med min USB sladd (hade tydligen råkat skriva UVS sladd igår har min syster konstaterat i förra inlägget hahah) :( jaa iallafall så får jag väl fråga David när han kommer hem, han brukar vara en aning bättre än mig på datorer hehe.. :)


22 Juli

har inte skrivit på skit länge, me det är för att jag inte gjort något särskillt :P En kväll åt pappa frida hanna och jag foundue, fast det tror jag jag skrivit? Sov hos anna häromdagen, gjorde exakt ingenting :) Igår åkte först anna och jag till obs på dagen, köpte ett par jeansshorts på rean :) sedan på kvällen åkte Sara vikki tim och jag till lomma och tog ett kvällsdopp i havet, helt underbart sskönt vareee med massa vågor så det var balleee :D

Vaknade för ett tag sedan, så idag vet jag inte vad som händer, antagligen ingenting? hehe börjar bli trött på att chilla såhär mycket nu :( men har lite planer för någradagar frammåt sen, komr bli jätte kul :D
 Min UVS sladd till mobilen som jag hämtade hos mina kusiner igår verkar inte direkt fungera. något konstigt med programmen men vi får se när det kommer upp bilder :(.. haaaaaaa det! =)

och nu råkade jag komma åt en knapp så hela inlägget blev Kursivt ? amen att det ska vara så svårt :( jaja ni får väl stå ut med det en gång hehe :(


19 Juli

Dagen har varit niiiice. Vaknade av att Ella väckte mig vid 10, stendöd men det gick.. Hänkade mamma ella och frida till Helsingborg, så kollade vi i afffärer och sånt :) käkade thaibox hehe.. Sen åkte vi hem vid 3, packade saker så lämnade mamma oss hos pappa. Vi hade bestämmt att vi bara skulle chilla hemma imed pappas fru inte är hemma ikväll, så pappa, frida, hanna och jag gjorde foundue och massa såser och sånt gooootttt, jag dör vad jag älskar foundue:D så snacka vi aslänge därute tills Anna kom, då gjorde vi glass och chillaaa:) sedan gick vi in och kollade bilder och sånt från när man var liten, herregud alltså. Det är sjukt som allt förändras hahah.. possitivt fördetmesta tycker jag nog dock ändå.. om man bara ser sådär 2-3 år tillbaka, man såg ju inte ut att vara på topp då direkt haha!

Vid 23 gick anna frida och jag ner och kollade på 27 dresses, sett den innan, asbra :) Nu ska jag sova, klockan är trots allt 2.. hehe men missa inte låten därnere förfaaasiken :D godnatt!

<3

Sovdags

Har sovit inprincip heladagen, förutom då mamma frida ella och jag gjorde lite chokladfoundue och kollade på 101 dalmatiner hoho :) nuuuuu är det dock läggdags för jag kan inte få nog av sovandet änsålänge. Får hoppas att man snart kan komma in i sina vaner liiiite mer igen iallafall! Godnatt :D

 

Frida rör i chokladeeeeen..


jaaag..


.. mamma :) ..


.. och sist ellsan sovandes haha :)


Lite bilder från Åhus :)
 
   

Other side


Hemma från Åhus :)

Har haft några riktigt roliga dagar i Åhuss med Josse och allihopaaa :) Men orkar inte skriva just nu för jag är heeeeeeelt slut. Har inte sovit särskillt mycket om man säger så. Hörs <3










Engelskmän

allt jag har gjort i dag har varit att legat i trädgården och steeeekt :) sjukt härligt! Men kan ni gissa vad som hände? hahah.... La och solade min rygg, så hade jag knäppt upp överdelen för att inte få streck från bikinin. Så hör jag någon engelsktalande man bara säga: Hello? ursäkta? (vi sa allt på engelska nu, men jag skriver det på svenska! haha). Så jag bara vände mig om, jag bara hej?.. Först trodde jag det skulle vara Greg (en kille som är på besök hos oss nu och har varit i typ två veckor, det är Davids kompis) Men det var inte han det var två andra engelskmän.

blablablaaaa så babblade de påååååå! jag blev inte av med dem. De gick in i min trädgård bara så? och de tycker att dem själva var aaaaasroligaaaa och trodde verkligen att jag ville umgås med dem :| de var typ 30 år och fulaaaa...  och där låg jag i trosor, kunde inte röra mig imed min bikini inte var knäppt :( kunde nt snacka engelska så värsta ens för jag blir nervös när det är riktiga engelskmän :( och det var min grannes bror?! ööh.. vad trodde de att jag skulle åka och ta en öl med dem eller nått.. haha aldrig :( jävligt mysko. Fick hitta på att jag skulle till anna och sånt. Ni skulle hörst. värsta förhöret. som jag skrattade efteråt önskar jag hade filmat :(

Efter gick jag in direkt, ville inte ligga där :| så stack frida och jag till centra och käkade räksallad <3 nu är jag hemma och ska ner och kolla på när mamma äter sushi. mmh så gott :(


Godmorgon!

hejsaaan, vaknade vid halv 12 idag :) hade önskat mig strandväder men såklart ickkee :( har bara tittat på tv hela morgonen, olikt mig men det var faktiskt väldigt skönt för engångsskull :) Nu har jag nyss tagit på mig bikini, ska ut i trädgården lite för står inte ut med att vara innomhus mera! Längtar tills imorgonbitti då jag och Josse ger oss aaaav! aah :( vill nuuu!  Det ända jag har planerat idag är trädgården nu och sedan bränna 2 skivor till Åhus.. undrar om jag kommer hinna. hehe :)



Höll nästan på att glömma..





Tror jag avlider <3


BECK

Bara tagit det lungt hela dagen. Tills kl blev ungefär halv 8.. Då ringde JD till Frida och ville att vi skulle ta oss till MCdonken där hon jobbar.. Hon lovade oss gratis mat, vem kan motstå? Så Anna Frida och Jag tog på oss rullorna och rullade till Burlövscenter..

3 stora pommes, 2 paket chilli cheese, 7 cheese såser, 3 stora cocacola, 2 pajer, 2 glasser (med ALLA tillbehören) och 1 muffins senare kände vi oss rättså feta! faaan hahah....Men gratis smakar bäst, eller hur? :)



När vi kom hem satte Anna och jag oss och kollade på Beck. As bra avsnitt idag tycker jag :) Nu efter det var slut så stack Anna. Sleeepy timeeeee, godnatt :)

Goneeeee

och förresten.. Igår fick jag bara en kick att klippa mitt hår. Mamma sa att om du sätter upp det i en tofs mitt på huvudet och klipper så blir det perfa.. Hon hade ju tydligen läst det i en tidning. Jag gjorde det hehe.. såååå kort det käns :( okej det blev väl hyfsat "fint".. Mitt hår är ändå så långt så det syns inte några småfel hit och dit, men ändå! tyckte det blev för kort. Fan :(


Turn around


Vaknade vid 12 idag. Riktigt skönt att inte bli väckt för en gångs skull! Gick ut med mamma i trädgården och stekte en timme, det gav verkligen resultat.. Har tappat det mesta av Alanya färgen så måste försöka hålla det sista iaf :)
Mitt rum ser förresten ut som en helvete.. Orkar nt stäääda. Det hjälper ju inte kommer ändå se likadant ut imorgon igen:(
 

Nu har jag och josse föresten bestämt oss för att vi åker upp till Åhus den 15e och kommer hem den 19e :D kommer bli en jävla massa packning för oss två att ta på tåget men ja vi får väl stå ut den lilla stunden :| Längtar som ett SVIN, fyfan vad roligt vi kommer ha :D!!!

Idag händer inget speciellt. Tror jag och Frida ska hem till pappa ikväll, har inte varit där på aaaaaslänge så det är vi fan skylldiga :O för nu ska jag fan till åhus också, men aja så blir det ibland :P Förövrigt har jag egentligen inte något speciellt att säga.. Vi ska skänka bort vår kanin inför flytten.. Mitt rum ser förjävligt ut och jag längtar till Åhus :D heeerååå!

Loppisfynd

Dagen blev precis som jag sa imorse :) Stack till loppis och till stadsparken och åt brownies <3 Sedan åkte vi hem, hämtade kräftor och bytte om sedan övningskörde Frida oss hem till Morfar haha. Kusinerna, morbror och Susanne var också dääär :) Nu sitter jag himma med Anna så ska vi strax se fiiiiiiiiiiilm :) vi seeeeeeeeeeees (K)


Klänningen som jag fick av Fridaaa från Spanien:)

 
och ett armband jag köpte på loppis hoho :) 25 kronor

 
Skorna jag fick av Frida från Spanien :D


5 kronor :O


10 kronoooor


Lånat Rebbans sovtröja under Magaluf tiden hahah öööver härliiig

12 Juli

dagarna har verkligen bara flygit förbiiii, har nt ens hunnit tänka på bloggen heheh..

Men den 10e iaf så chillade vi bara några tjejkompisar hos elin så grillade vi och snackade och såå :D
 
"lek sura" hihihi :(

Grillning i full gång :)

Sen igår så stack mamma ella och jag till ILVA, den möbelaffären. Så köpte vi dubbelsäng till mig och frida :D soffaaaa och lite andra grejor till nu när vi ska flytta :) efter ilva så åkte vi hem till Davids mamma (mammas "sambos" mamma) så fikade vi där och snackade lite med henne :) Var hemma vid 5 tiden och då chilla jag lite, sedan kom Anneli så fixade vi oooossss och sedan mötte vi upp alla tjejerna på bussen så åkte vi till Kyrkheddinge på fest hos Daniel, så jävla roligt jag hadeee :D Grattis danneee :)!


jag och sara. peppaaaa

erik och saraaaaa :D

Gustav och Henrik :D

Elin, Amanda och jag

Sara, jag och Vikki :D

Sara, jag, Vikki och Lina :D

Palme, Elin, Josse, Julie och Lina :D

Random och Födelsedagsgrisen Daniel :D

Erik och Anton :D tror jag måste klippa antons hår snart igen.. *host*

Nu (12e) så har jag snackad med frida och sånt imed hon kom hem från Magaluff igårkväll vid 23. Så fick jag skor och en klänning/tröja av henne, riktigt fina sakeeer :) Och nu ska Mamma Ella Frida och jag på loppis i Lund, mamma tkr nämligen det är roligt nu när hon ska flytta hah. Sen efter ska vi antagligen till Stadsparken och fika med mammas kompisar :)


Fredaaag

Har varit och kollat på lägenhet med mamma och Ella, och det blir den :) Skit bra, för den ligger 5 minuter från gustav och det tar mindre än 30 sekunder att gå till Caroli. aaas härligt att bo mitt i stan verkligen hoho (Y) Efter stack vi och åt lunch i stan, sedan skulle mamma till optikern så dit där en snabbis. Nu är jag hemma men ska ta bussen till Obs nu direkt och träffa Elin och Vikki! :)

10 Juli

Stack som sagt till Lund igår me Josefin, Amanda, Moa och Elin. Alltså vi garvade som svin hela tiden haha helt sjuka :( och så åt vi förståss kinabox <3 aah så jäkla gottttttt



När jag kom hem så träffade jag Ståhl, Vikkan och Erik så snacka vi littaaaa, sen gick jag hem till Elin och softade litta med henne :) Sedan stack vi hem till Ståhl då och skulle se en skräckfilm med dem.. Men jag AVSKYR skräckfilmer :( Älskade det för typ ett år sedan, men nu ser jag inte nöjet med det :(  Så mamma och ella kom och mötte mig så cyklade vi heeem :)

Satte på en spellista med lugn musik på datorn, släckte skärmen och lampan sen sooov jag. Älskar att somna till musiiik :) Men vaknade av att jag grät inatt! aaaaaah hatar det :( fyfan vilken mardröm jag hade..
Först hände en massa saker, träffade på människor jag ville undvika och sånt. Sen, åh det värsta, så hade mamma, hennes bästa vän och ella krashat i ett flyg :( Jag bara sprang in så satt de där.. Så bara Ella typ sa något så, så hon var inte död.. Så jag tog henne och kramade tusen gånger och bara grät, sen var det en sån läkare som tog henne. Så satte jag mig bredvid mamma och bara typ skrek. fatta så hemsk.. Så bara mamma hostade typ, och så sa hon att hon inte skulle klara av detta. Så jag bara grät o grät och sa typ förslåt och att jag älskade henne och sånt.. SÅ JÄVLA VERKLIGT DET KÄNDES, fyfan vad glad jag blev när jag vaknade!!!!!!!! ska aldrig mer se skräckfilm, inte ens en halv :(


M.J

Helt sjukt skön låååååååååt

Torsdag

okej nu har jag inte haft bilder på aslänge :( riktigt tråkigt att läsa blogg dåå.. men gjorde mitt bästa innan,  fotade med webben hahah :(
Igår stack jag ju till Bara somsagt, hem till Jesper så spelade han, simon och jag Tekken 5.. haha shiiit vilka nördar de blivit :( jaja nu ska jag bara softa vidare lite och lyssna på lite musiiiik, sedan klockan 17 (om 3 timmar) så ska jag ta tåget till Lund och käka med Josse och Moa, så ska vi planera Åhus"resan" :) haa det <3


1.  
 
2. 

3. 

4. 

5. 

1. köpte 3 par solglasögon igår.. har minst tio par nu men kan inte hjälpa det, tycker om det helt sjukt mycket :o finns så många olika former och fääärger, samma med bikinisar. Har minst 15 haha..
2. En svart tight klänning från Gina. Med öppningar i ryggen typ, haha men ja den gillade jaaaaag

3. En blus från H&M och sedan min aptröja som jag hämtade av Simon igår i Malmö också. Den har varit i Bara i ca 1 år nu. heheh opps

4. 2 par skor som jag köpte när jag var i Ystad. de helsvarta för 800:- och de andra för 500:-, men jag hade tur för det var extrapris så man fick de billigaste gratis :) inte dåligt! 

5. En aprikosfärgad klänning från Ginaaaaaa, ska sy upp den lite sen blir den perfa :) Och sedan köpte jag även en hög kjol från H&M men man såg ändå inte det speciella med den på kort så det var inte lönt att lägga upp den här. Men det kommer väl någondag när jag har den på :)


Stan

stan exakt hela dagen med Sara och Anna :) Handlade en hel del, kommer bilder på det någon dag :) När jag kom hem städade jag mammas bil så klirrade det 150 kronor ner i kassan, alltid något :) Nu ska jag till Bara haaaaa det (L)


helt från ingenstans, en bild på mig och min kusin Jesper <3

Baksmällan

Baksmällan var lätt en av de roligaste filmerna jag sett precis som Hanna sa! haha jag doooooooog :(



kom nyss hem och hör på skööna låtar, vet nt varför men jag gillar denna myyyyyyycket mycket :D


ÅHUS

jaaaaaaaa det blir ÅHUS :D tack pappaaaaaaaaaaaaaaaaaaa<33333

Time to play

nu är klockan lite över 17. Stack till lund vid halv 1 med Anna, gjorde lite ärenden sedan mötte vi upp min mamma så satte vi oss på en Grekisk restaurang och åt allihopa, dödsgott! efter det gick anna och jag till mcd och åt glass mmh <3 Tog bussen hem hon och jag, då kom jag på att jag inte hade några nycklar :( Mamma var kvar i stadsparken med ella, frida är i magaluff och david jobbar! KUL!

Då kom jag på en idé hahah.. mitt takfönster var öppet. Så började med att ta en stol och försöka klättra upp, med det var helt svårt för man hade inget att hålla händerna i :( Så på andra försöket klättrade jag upp i ett träd, ställde mig med ena foten på taket men plattorna var helt lösa så hade aldrig klarat klättra ända till fönstret :( Men på tredjeförsöket tog vi ett ihopafällt bord som på undersidan hade bräder på sig, som typ en jätte dålig stege.. och där kunde man klättra, men jag hade fortfarande problem med att ta tag i taget :( men då kommer Ooooscar och räddar hela situationen, för imed att han är så lång så nådde han :D wihoo.. Ja så när vi kom in så bokade jag och Anna biljetter till Baksmällan direkt! så det blir idag halv 9 i Lund :) har hört av flera att det ska vara en riktigt rolig film så vi får väl hoppas på de :D






ajaj det gick inte alls bra för mig att komma ner..

Ne nu ska jag ta en dusch för jag har bark (från trädet) i hela håret känns det som :( aja vi hörs antagligen ikväll :) ha det <3

7/7

Igår la jag mig och kollade på "Brokeback Mountain" jävligt konstig film, men ja ändå hyfsad, trots att jag missade hela slutet för att jag somnade :/ älskar att somna till filmer och sånt, för då "tänker" man inte på att man ska somna om du förstår hhaha :)

Vaknade halv 11 idag, men nu är klockan snart 12 och jag ska ta tåget halv 1 till Lund med Anna så jag måååste klä mig och frächa upp mig lite iaf! haha vi höörs <3

Rush - Ferras



Högsta volym och denna. jag dööööör
eller Ferras-Take my Lips och A drop in the ocean , helt sjukt härliga låtaaar

Åhus?!



Det har snackats mycket nu om att vissa av oss tjejer kanske ska dra till Åhus, men vi har inte riktigt kommit till skott med saken, men nuuuuuuuuuuuuu så hoppas jag verkligen att det blir av! Vi har snackat om det och fyfan vad jag är tagg på det :O Hade varit så sjukt jävla roligt! Synd e bara att man är hos pappa den veckan då Beachvollybollspelen är. För först när jag skulle till pappa var jag i Alanya, nästa gång var jag i Ystad och denna gången antagligen Åhus (hopaas jag!!) Så det är lite tragiskt att allt ska hända just när man e hos pappaaaa men jag hoppas vi kan ändra dagarna lite för jag vill verkligen diiiit och saken blir ju nt värre när man ser hur jävla mycket pengar man har kvar på sitt kontooo!?! woooooooooooo vill åka nu :D

gammal låt, men så jävla skön :)

One Minute Man

Fick ny mobil av min morbror igår, en helt oanvänd som han hade typ fått tillsammans med sin andra mobil? skit bra ju, bara synd att det är Samsung för jag fattar knappt :( men aja bättre än inget! :) Tyvärr kan jag nt lägga in bilderna på datorn, så det komr nog nt bli så mkt på ett tag:(

Igår så städade jag mitt rum skiiiit bra haha.. Slängde ut min söndriga soffa och sånt så nu är här skit bra plats :) Sen vid 21 tiden så kom simon jesper och vibban hiiit så spelade vi tecken 5 hahaha.. sjukt spel :(


jeppis, simon och jag för ett år sedan på malmöfestivalen haha :)

Sen kom annis och tillslut vikkiiii. Vi satte upp tält i trädgården sen sov vi där på natten haha riiiiktigt roligt hoho :) På morgonen vaknade vi klockan 8 idag. Gick och köpte bullar och sedan vid 10 redan så var vi på stranden :) Mamma kom vid 13 tiden och lämnade McDonken :D iih sedan följde anna och jag de andra till jeppis farmor :) Sen stack jag och anna en snabbis till Oscar, och sedan till stiffes och köpte glassss :D och där var mamma med så hon körde oss hem :) Nu chillar jag här.. Ikväll blir det räkor och kräftor med la familia <3 aah älskar skaldjur (L)


!!!


5 Juli

okej jag vet inte.. bloggpaus.. haha kolla den varade i en dag? nee men jag kommer inte uppdatera lika ofta iallafall. Det är dåligt väder idag, därför har jag tid att sätta mig här :)

Ystad var så jävla roligt! Vi var på stranden och solade, badade och vi åt maaat, festade, gick i stan och shoppade osv :D


I stan.. lite coca cola reklam kanske?

Hanna Johanna Jag Elin Erica och Kimmy <3

I stan, alla förutom Elin

Innan vi skulle iväg :)

Jag lägger inte ut mer om Ystad nu. Det var ett tag sedan jag kom hem nu faktiskt.. så ja detta får räcka :)

Har haft ett skitbra sommarlov hittills! jävlar... Ja igår passade Anna och jag mina kusiner och Ella.. Lite drygt i längden JA men dem är så snälla så kan nt klaga :) Oscar kom också en stund senare på kvällen så softade vi alla, sedan ringde jag en fjant och snackade et bra tag :)

Iförrigår så var jag först på stranden heladagen, sedan stack jag hem till pappa och firade honom, 43 år! hohoh ;) jaja vi var där till 8 ungefär, sedan gick vi från lomma till åkarp.. Var väl hemma runt lite över halv 9 på kvällen.. Skulle vara hos hampe på fest klockan 21! aah.. lökade sönder dessutom av värmen så fick kasta på mig kläder och fixa mig jätte snabbt, elin hanna och erica kom och stressade mig ännu mer. Men jag hann :)
Var hos hampe i någon timme, sedan stack hanna anna och jag till stranden i loma för att vi hade hört att där skulle vara en skit stor strand fest.. Visst där var skiiiiiitmycket folk, men det var nt roligt :( Vi träffade jeppe simon och vibo där lite, sedan stack vi hem efeter en timme igen typ. Fast vi stack till hampeeee och där var alla på lyset när vi kom haha, sjukt roligt var det!

Idag, den 5 juliiiiii så ska jag egentligen till stranden , men vädret suger :( får väl se hur det blir.. Ska iaf ner och äta frukost med ´mamma ella och kusinerna nu :) Och sedan ikväll kommer antagligen simon jeppis och vibo hit så ska vi softa. men vi får se :) heeeeeeeeeej <3

(bilder kommer när jag fixat ny mobil, den förra blev snodd och den jag tog som reserv var redan lite sönder och nu gick den sönder helt :()

Bloggpaus

Tar lite bloggpaus nu faktiskt, ni har säkert märkt själv att jag inte uppdaterar. Har alldeles för mycket att göra om dagarna än att sitta här faktiskt och på kvällarna är jag aldrig hemma :( Men jag återkommer väl antagligen snart (när vädret blir sämre haha ;)) ha det bra! <3


ystad <3


RSS 2.0