Hit the floor

Vilken förjävla underbar daaag! Igår kväll var det också skit roligt i Staffanstorp somvanligt :D Var väl hemma vid 2 tiden tror jag, satte mig vid datorn och tiden bara flöööög iväg så somnade inte försen halv 5 :'( ... haha iaf så nu imorse vaknade jag, skulle egentligen jobba med att dela ut sånna kataloger för fotbollslaget, men imed att jag tagit uppehåll trodde jag inte att jag skulle behöva och sen hade d et krockat med middag hos farmor där vi skulle fira mig, så tänkte först inte sticka dit och dela ut, men ställde fram middagen óch stack dit ändå. Så nu kommer vi väl få riktigt fina dräkter inom fotbollen antar jag :)  Det var steeeekigt varmt när vi stod där och delade ut till alla bilarna, och man var verkligen tvungen attt ha en sån gul dräkt på sig så man såg ju bara för löjlig ut haha!

nattamaten!




Pappa, Åsa, Frida och Hanna kom och hämtade mig vid 2 då vi hade jobbat klart. Så körde vi hem till Farmor, ååh vad hon är bäst :D hade lagat asgod mat och köpt tårta så ja, vi firade mig lite och satt ute i solen och solade, det var faktiskt roligt ändå :)

  
 

När vi var påväg hem så körde vi inom och handlade kött så vi kan grilla ikväll :D Sedan hem och satte upp hannas lilla poool, fast den är faktiskt lagom stor, man kan doppa sig och det är det som behövs, visst leka med hanna också men inte på samma sätt som jag gjorde när jag var liten hehehe ;) IAf så badade vi och sånt, och så började jag nyss filma hanna, såklart ska pappa dumma sig och skriiika och hoppa rätt ner i poolen, alltså mkt roligare i verkligheten men ni ska iaf få se filmen haha :D Ja, sen nu har jag suttit ute men hannsi i solen och torkat. Åt några kalla körsbärs tomater som är så jävla gitt. Nu ska jag bara softa lite, äta grillat och sen ska jag och anna bege oss in mot lomma centrum och hämta våra cyklar. Tror vi möter bengan o palme också och tar oss ett kvällsdopp i havet, men vi får se :D

 

Nej de kissar inte, de vattnar haha..




Hanna sjunger i bilen påväg hem från Farmor!

Cykeltur hehe

Stack till Centra somsagt och mötte alla, delade en pizza med anna men ångrar det somfan nu dock för är aaaaasmätt :( Ja iaf så för att få litta träning (hehe) så cyklade jag och anna inom Åkarp-Hjärup-Lomma-Åkarp när vi skulle hem till henne, feeeeeet omväg med massa motvind, vilket var perfa hhaha.. Lökiga somfan blev vi i solen, fyfan vad skönt väder :D Ja iaf nu så e Anna där nere och dushar, så när hon är klar så ska vi cykla till Lomma igen hem till min pappa, så ska jag få dusha och så ska vi fixa ossssss och ta bussen till Staffanstorp med Josseeee och Amanda. Riktigt rolig kväll kommer vi haa. Möter upp Vikkan o Elin i Lund också sen drar vi dit! Sen sover nog Anna hos mig gissar jag på, hoppas nu allt blir som planerat idag också så det inte blir som igår även om det var roligt haha!

 
Vi satte oss utanför centra sen också ett tag och bara snagggaaaa :)

  
Ella <3

29-30 Maj

Igår blev det inte alls som planerat. Åkte hem till Anna efter skolan imed att jag var utelåst :( Så somnade vi i 2½ timme haha, as skönt :) När vi vaknade så käkade vi/hon med hennes familj, sedan stack vi hem till mig så käkade vi/jag med min familj :) entrecoooote pommes och bearneisås :D över gottt! Efter ett tag fixade vi oss och duscha osv, så stack vi till Vanessa där det skulle vara litta fest :D, det var kul sålänge vi var där men hennes föräldrar kom hem rätt tidigt, så då stack vi ut allihopa haha skit drygt vi visste nt vad vi skulle göra, men ja det hände en massa raballdeeer iaf heheh men skidide :D Var väl hemma väldiiigt sent, när solen hade gått upp och fåglarna kvittra, aaaaaaaasdöd var jag! Då deckade jag direkt såklart :P Bilder kommer antagligen senare idag, eller imorgon :)
Nu imorse blev jag väckt vid halv 1 .. sov inte så länge som jag behövde men jaaaadå, det blir Centra klockan 2 med hela ligan som var hos Vani igår iaf så de kan få käka frukost hah.. Sen vidare till pappa senare idag, och ivkäll fest i staffanstorp :) komr antagligen bli skitroligt, vi får se :D


Nothing left to give



Spex idag somvanligt, fortfarande asdrygt! :( men det kommer, det kommer! hehehe.. Efter skolan följde jag med vikkan hem, så käkade vi melon, passionsfrukt och maraboouuu! Sen bara chillade vi allmänt mycket. Efter nån timma stack jag hem, ringde Sara direkt så stack vi ut och sprang en runda idag igen :) Efter det hem och duscha, klädde mig sedan hämtade Sara mig så åkte vi och kollade på fotboll i Hjärup, min syster, rebban och vikki spelade :) Hem efter det till sara där jag är nuuuuu, ååh så åt vi nyss jordgubbar (L) ah älskar sånnnnnt hoho, ne nu ringde Frida.. hela familjen är utelåst så får bege mig hemmåt och släppa in dem.. haha vilken status, bara jag som har nycklar (h)


27 Maj Onsdag

Klockan är snart 00.. har inte suttit vid datorn på hela dagen, as härligt :D Började "skolan" klockan 8.00 idag, eller kanske ska säga att vi började spexet idag vid den tiden :) skolan är ju slut nu för min del. Vi fick reda på hela manuset och alla roller och sånt. Det kommer bli riktigt roligt snart när alla kommer in i det hhaha fyfan :D tyvärr kan jag inte avslöja för det är hemlighetstämplat ellr vafan man ska kalla det hhehe.. 

  
hahah öööööööh jag dör på mig i "blondt" provade vikkis löshår och ja, det ska jag ju aldrig göra om igen! Sista bilden med jordgubbsfylld melooon, jag döör så gott :D

Efter skolan kom jag hem och kollade lite på tv med frida och ella.. Men jag somnade till klockan 17. skitskönt :D Då ringde mamma och väckte mig och sa kom utanför huset NU vi ska till obs och äta.. kastade på mig kläder så gick vi hela syskonligan och käkade på mcd :) Fridas kompisar jobbade där så fick aaaaasmycket mat riktigt billigt :D Glass med alla tillbehör och hela faderittan. farligt hehe.. Ja sedan kollade vi i affärer, hittade 3 riktigt fina tröjor som jag ville haaa men jag motstod.. fan jag var tvungen för jag får inte min lön förens den 20e och vill inte behöva leva så snålt som jag var tvungen att göra förra månaden. Köpte istället detta här:


1 bikini från Hm
Saltvattenspray från Hm
Torrspray och mascara från Kicks

När vi kom hem från obs så mötte jag Elin så stack vi hem här och kollade Barca-MAN, och såklart van barcaaaaaaaa <33333 hihi precis som jag visste! Efter matchen stack frida och jag ut och sprang, sattsning nu när jag har uppehåll från fotbollen :) Nu ska jag strax sova, godnatt!

Tisdag

träningen var inte rolig alls idag. elr jo jag älskar att träffa alla meeeen är så jävla trött på fotboll.. så ska nog ta ett uppehåll ett tag framöver, har ändå spelat i 6 år df jag är trött på det antar jag. Har duschat nu och allt, fönat håret och plattat det? vet inte varför men kände för det hhoho onödig slitning men skidide. Nu ska jag lägga mig och kolla på sex and the city och ringa och störa en liten fjant som förtjänar deeet hehe :D godnatt allihoppp <3


Alnarp



Skolan var ashärlig idag! började kvart över 8.. hade no men imed det var sista dagen så gjorde vi ingenting, hade kanske 20 minuter då vi skulle städa skåpen osv, men är av med mina nycklar så jag gjorde ingenting ist hoho. Vikki o jag stack hem till henne och efter ett tag kom annaaa. Vi chillaaa :) Sedan stack jag hem, lämnade min cykel och gick till sara och ååååkte moppe till skolan (skit coolt vaa hehe). Så skulle vi bara ha syslöjd och jag blev klar med allt och behåller därmed mitt fiiinfina mvg (H) .. Skulle egentligen ta spruta idag ocksåå, men har glömt den nu i en vecka.. vill inte heller för den delen :O ooh

Efter slöjden så åkte jag på sara till Alnarp där hela klassen skulle träffas och äta och umgås.. allra sista dagen tsm idag ju :( kommer gråta floder på skolavslutningen.. fan vad jag komr göra det! :( Iaf så hade klassen köpt käk från restaurang och sånt så käkade vi det riktigt gottt sedan lite lekar och sånt som faktiskt var väldigt roliga haha :)

Det var skit fint väder så vi solade litta och sånt, sedan stack alla hem. La min i trädgården och solade .. slummrade till så e jätte trött nu för sov bara i typ 20 min. Jaja vaknade av att det var storm och molningt och kallt haha.. så gick in då. Nu ska jag vila lite sedan klockan halv 7 e det dags för träning som varje annan tisdag somhelllsttt :) Ha det fiint <3

Pharrell Williams

vilken kille alltså.. haha tror jag svimmar


Drop down

Har nyss städat undan lite på mitt rum, såg ju riktigt äckligt ut.. måste bara damsuga också sedan är det klarttt! Har även skrivit klar min No-uppsats, mirakel att jag gjorde det hemma hhehe :( .. Jaja det är iaf gjort, dock inte bra .. för kunde inte hitta ngn fakta så det gick inte att söka så fick skriva egen hittepå fakta om vad jag själv tyckte och sånt hhhahah :( jaja skidide nu är den iaf gjord. Snackade även med annis i telefoobn, alltså shit idag hade 4 mobiler blivit snudda på idrotten, tur man inte hade sina saker där. Antagligen GBgänget på vår skola imed de inte hade tagin GBns mobil från vår klass. jaja daniel en gympalärare som alltid leker polis när saker händer på vår skola komr väl lösa detta.. *host*..

Nu ska jag städa det sista och pumpa litta musik, sedan KANSKE ut och gå med mamma.. får se hur det blir med det :)

  

25 Maj

  
  

haft typ skönaste dagen på lääänge! Vaknade vid kvart i 10, började inte försen 20 över aaas härligt ju :D Hade engelska då vi kollade på en jävligt mysko film.. Sedan hade vi idrott men jag hade glömt ombyte ooooopps, så jag stack hem med elena. Vi satte på en film, den var faktiskt skitbra! Efter det så bytte vi om till bikini och la oss i trädgårdeeeen aah så jäkla gotttt. Vi somnade båda två så det blev väl ett tag därute om man säger så :) Nu har jag nyss kommit hem från att ha varit ute en runda runt i hela Åkarp med Frida och Elena då, köpte den godaste mangon jag någonsin ätit + ett amigochoklad.. ångrar dock det chokladet nu i efterhand :( faan haha ska ut och powerwalka sen med mamma så jag slipper tänka så jävla mkt på deet, ångest annars hoho. 



 

Play N Skillz

nu är klockan halv 8, jag har sovit från 4 till klockan 7. AS skönt :D nu e jag pigg igen och ska snart ut och gå med Frida Rebban och JD, sen handlar vi chips som jag e över sugen påååå och så får jag höra massa skvaller, klagar inte haha! :D blir tidigt i säng ikväll iaf så jag orkar med morgondagen :) puss sålänge <3


!!!

Gud vad jag älskar dessaaaaaaa












Jobbat hela dagen..

Har verkligen haft en skit bra "långhelg" över rolig har den varit :D även fast jag jobbat men det måste ju tyvärrr göras. Idag var sista dagen och jag jobbade "bara" i 6 timmar.. så det var väl ändå hyfsat. Nu är jag somsagt pissetrött precis som igår men ska snart lägga mig och sova/vila en stund :)

Igår på kvällen vid 8-9 tiden så stack hela ligan till Dalby, Fyfan vad roligt jag hade, ovanligt? nej :D skulle egentligen sticka hem väldigt tidigt imed jag skkulle jobba idag då men stannade lite längre och var inte i säng försen klockan 3 .. aah sov i 4 ½ timme hahah :( hemskttttt

  
Igår i Dalby, jag och anniiiss <3 sen en AS ful bild på mig haha men skitsamma det bjuder jag väl på då.
 sen ella också imorse när mamma och hon körde oss till jobb hhoho :)

sist men inte minsttttt GRATTIS SIMON <333



uppdatering



Fest igår ASBALL hade jaaaag, nu e jag typ döende!? Jobbat idag igen, gick upp tidigt :( på 2 dagar 2500 kronor rikare jag klagar inte :( .. Ikväll blire fest i Dalby tror jag :D åååh ne nu måste jag sova !!!

 
hade detta på mig, godnatt och jag vet skit slarvig uppdatering men e jätte jätte trött :(

Fredag 22 Maj

Har absolut inte haft någon tid att skriva och har egentligen inte tid nu heller! men skriver jätte snabbt, igår stack anna jag månsan och filip till lund för att käka hah det ööööösssssregnade men vi hade det roligt ändå! :) Var hemma redan vid 00 tiden eftersom jag skulle vara på jobbet redan kl 7 imorse :( och det var jag.. Slutade klockan 16 och har alltså jobbat i 9 timmar! USCH.. iaf bra pengar! Nu är klockan 17 och jag är stendöd.. ska hoppa in i duschen, föna håret och fixa det sen sminka mig litta, efter det ta bussen så snabbt som möjligt till hjärup på fest :D hhah kommer hinna vara där i några timmar iaf och träffa vänner så det blir alltid kul även om jag inte hinner festa till det vääärsta :D Ne nu måste jag sätta igång, ha det bra <3

 
Från festen i Onsdags i Stp. här chillar vi uuude :)

Changed time



Stack men Elin till kiosken så hon kunde få kränga glass innan idag, efter det chillade vi vidare hem till henne. Var där i nån timma och mot slutet skulle hon visa mig vilka otroligt stora madlar hon hade i halsen.. inte nötter utan sånna hals mandlar, så kollade jag iaf ... så hade hon halsfluss haha :( nah, så hon fick åka till sjukan och jag själv cyklade hiiim till pappa och käkade med min söda familj. Efteråt fixade jag mig snabbt som attan så tog Josse och jag bussen klockan 7 till lund :D hon åt på Bk och efter gick vi in på Subway för där kan man få gratis sånna cookies om man skriver på en lapp vilken subway macka man tkr är godast, har aldrig ätit där så fick ju dock hiiiddda po :)

Iaf så tog vi busssen till staffanstorp sen hem till Nikola, det blev en asnykter kväll som var skitrolig ändååå :D och ja nu e jag hemma efter många om och men! Vi fixade skjuts av Josefines kompis sån tur var för vi ville inte åka bussen hem redan klockan 11 då den senaste gick :| Nu har jag nyss ätit nattamat :( och nu ska jag sova! godnatt (L)

   
  


Wednesday

Vaknade och gick till skolan idag halv 10, vi hade bara nationella så det tog ca 30 minuter, så kunde jag sluta för dagen! haha. Cyklade hem till Mamma och solade här, sedan cyklade jag vidare med Anna och Sara till Burlövsbadet så tränade jag powerplate där och de andra simmade. Efteråt duschade och bastade vi där, och nu är jag hemma och har nyss gått in ifrån trädgården, för jag solade lite till för det är så jävla skön sooool älskar sån värme :D haha

 
julie och annis <3



Ikväll blir det nog Staffanstorp, men vi får se somsagt, jag hoppas det iaf :) Min hals känns ju betydligt mycket bättre idag så ja.. här är min goda frukost förresten, mackor med smör i micken sen oboy pulver haha iih skit gott! Sen Chai såklart :) ne nu ska jag nog locka mitt hår litta granna haha :D ha det bra (L)
 

......


Det Handlar inte alltid om hur man ser ut, utan hur man beter sig.
Det Handlar inte om hur många vänner man har, utan vilka som alltid finns kvar.
Det handlar inte om vart man vill, utan hur man tänker ta sig dit.
Det handlar inte om vad folk tycker om en, utan vad man tycker om sig själv.
Det handlar inte om att få den alla vill ha, det handlar om att den man själv vill ha.
Det Handlar inte om att någon du kan leva med, utan någon du inte kan leva utan.



What's your name

  

Kom nyss hem. Köpte först glass, mh en sån kulglass med mjukglass ovanpå hehe och sedan gick vi till ICA och handlade jordgubbar :) Skit skönt i halsen efter hela den glasssen vare, men nu har jag döds ont igen :( ska ta en dusch nu, sedan klockan 7 ska jag åka med Julie och kolla på när vårt lag spelar match, vi två sjuklingar kan inte spela :(
och dessutom ska jag jobba Fredag-Lördag och Söndag.. Jaag dööör. Kommer bara kunna festa nu på Onsdag men jag är inte frisk än så kanske inte ens kan det :( fan va bulllll.. jaja vi får se kanske kan göra det ändå fast kul om man ska upp vid 7 nästa morgon haha! NÄ

move move shake shake

Min dagens räddning har varit te+Mucoangin+isglass haha det var julie som tipsade om isglassen, guulllig hon äär :) Har bara legat ute i solen heeeeeeeeela dagen, ja för vad ska man annars göra när man är sjuk :( .. somnade där ute bredvid farfar, vi har haft en sjukt härlig dag faktiskt :)

Nu ska farfar och jag hämta hanna efter det ska vi till strandkiosken här i Lomma och äta kuuuulglass! MHH (L)

 

19 Maj

Tänk att jag är sjuk men ÄNDÅ har gått upp innan de andra har börjat :( Vi börjar klockan 10 idag men jag kan inte gå dit för jag e värrrre än någonsin :( Nååågon som har nåt bra tips mot halsont?! Aaahhh det gör så ont, känns som någon sticker en kniv i min hals varje gång jag sväljer eller försöker snacka.. o då ska vi inte tala om hur det känns attt hosta och nysa vilket jag gör heela tiden :( så något tips?

Och förresten drömmde jag sjuka drömmar inatt, men allt var ihophängande, över läskigt. Drömmde att jag, Vikki, Sara Lyberg och Cattlyn (från min klass) duschade inför typ 1000 pers HAHA.. fråga mig inte.. Sedan när vi gick därifrån så Svimmade jag inför alla,. så fick Simon LB och Erik (i min klass båda två) så fick de bära mig hem och sånt ,sedan nästa dag när jag vaknade var jag jätte mobbadddddd hahaha.. jaja nu kom farfar hem med bullar, får väll se hur det komr gå att käka, kram <3

Where danger happens



Farfar väljer noggrant ut den goooodaste köttbiten haha han är bäst iaf (L) han sa nyss till mig så, julia du stannar hemma från skolan imorgon va? jag tänkte liksom.. ja varför inte? har ont i halsen o hela faderittan ju. Han bara äsch de kvittar du stannar hemma för jag ska köpa bullar till frukost! haha han är riktigt cool jag lovar, ni som var hos mig för 2 veckor sedan vet .. iaf så gjorde han entrecote, pommes och jensens bearnesås (L) han vet vad vi gillar det är en sak som är säker :)


glow in the dark (L)

  

Har bara solat och vilat idag, min hals gör så fruktansvärt oooont vet inte vad jag ska göööra åt det för inget funkar förfaaaan, men iaf så la jag och soladeee med min sköna musiik hahhaa, men mitt i allt hör jag en dunk.. japp där dog en fågel :( .. efter dödinsidenten så gick jag och hämtade hannis, så gick vi och handlade blandannat ett amigo choklad, farligt gott :(

   
haha söt "fotlänk" och jag med bara mascara om ngn ville skriva upp det hoho

ringer...
farfar: ah julia svarar du jag orkar inte prata med någon ?
jag: nee pallar inte snacka med någon heller.. vill de någon av oss ngt så ringer de på våra mobiler :)
farfar: jaja okejdåå hah..
10 sek senare ringer farfars mobil, gooood joooob!

sjuk :(

Vaknade imorse och hade riiiiktigt ont i halsen, tänke okej.. jag sticker till skolan ändå annars kommer pappa bara tro att jag "leker" sjuk :( Så stack dit.. Men var bara på två lektioner sedan stack jag hem igen.. Farfar var hemma då så tog jordgubbar och satte mig i solen och snackade med honom liteee, ska göra det nu snart igen och hoppas på att jag somnar där riktigt skönt hade det varit med mina nya sånna högtalareee.. Har knarkat halstabletter i två dagar nu men har inte blivit ett dugg bättre, öh spydde o allt innan, freshhhhhhhhhh, ne nu ska jag gåååå, fast måste bara påpeka att jag HATAR, jag verkligen haaaatar människor som ljuger får spel på sånt riktigt onödigt och sånna fakes som sneakar hit och dit paaaallllar inte att alla ska hålla på såå.. jaja ha de goottt iaf!

You change my whole life

Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Jo en sak. Gick med Frida från Lomma till Åkarp äända hem till mamma så hämtade vi min cykel, mötte upp Rebecca, snacka litta sedan cykla vi hem till pappa igen. Lät som en typisk Söndag, vilket jag kan gilllaa ibland. Vi hade tom tid att spela in en sån här video på Frida.. söt! *host*


BILDER

Titta vilken fin sammanfattning jag gjorde haha slängde ihop allla bilder och vips så fick jag något att göra haha var sjukt uttråkad och hade inte lust att ladda upp alla bilder så detta var smartast och roligast :)


Video

haha gud vet vad vi håller på med, babblar massa gojja gör vi iaf, och jävligt skånsk har jag gått och blivit hhah skit roligt hade jag iaf :)


Wonder why


Innan jag hade sminkat mig igår, elr ja inför kvällen då :P

  
Förresten så fick jag detta av Pappa igår :D sjukt fint armband i verkligheten faktiskt, sedan fick jag också sånna sonyericsson högtalare, jätte bra ljud. Blir väl att ta med dem till stranden hela sommarn hah :)


   

HES

Vaknade upp med INGEN röst idag, när jag skulle snacka hördes det bara lite viskningar haha :(
men jag hade iaf sjukt roligt igåååår :D kommer antagligen massa bilder sen, men just nu har jag nt en ända. Somsagt stack vi tall hannas fest då, först käkade alla vi tjejer tårta och så, sedan kom de andra 1-2 timmar senare, tyckte det var jätte roligt, mkt dansande och sånt vilket är ett måååste om man ska ha riktigt roligt, tack för allt hanna :D <3

Stack ifrån festen vid halv 2 tiden, eller ja då hade alla typ gått så jag var nästan sist kvar haha. Stack och mötte upp Anna och Garbe i lommacentrum, så stack vi alla hem till Palme där det redan var massa andra folk också :) Värmde frusna pommes i mikron allihopa så käkade vi det, ööh låter verkligen sjukt äckligt haha!

Ne men iaf så hade jag en sjukt rolig Lördag, var väll hemma vid 3 tiden så sov Anna jag och Garbe häär, ha det bra skriver sen :) (L)

  
Oscar tog övr min mobil hos Palme, resultatet!

till hanna ikväll :D

är sjukt taggad och har varit det hela dagen! Tycker verkligen att det ska bli skiiit kul haha, idag har jag gjort ingenting, bara chillat runt. Vaknade och käkade sedan duschade jag jätte länge. Efter det lockade jag mitt hår vilket tog lite tid, men tycker nt det blev fint så ska nog platta det igen haha.. ja vi seeer :) Nu är klockan 5 och Anna kommer snart, aah då ska vi fixa oss och sedan stickaaaaaaaaaaaaaa :D


Klockan 10.57 Lördag..

inte likt mig att vakna såhär tidigt, vaknade kanske vid halv 11 och jag lovar så hemsk natt jag har haft! Har drömt massa oroliga drömmar och dessutom har jag blivit sjukt förkyld så jag inte kunnat andas och jag har varit tvungen att spotta var 5e minut! Skit jobbigt verkligen :| Fattar inte varför jag skulle bli "sjuk" till just idaaaaaaaaaaaaag! :( Men aja jag komr fortfarande kunna festa ikväll men har jätte ont i halseen.

Nu ska jag ner och äta frukost, och förresten så tror jag att jag bestämt mig för vad jag ska ha på mig ikvälllll, och det blev verkligen inget speciellt, men iaf något jag trivs i, sen ska jag nog locka mit hår lite också :) kraaaaaam


15 Maj

det blev ändrade planer ikväll :) Stack till idrottsplatsen med Anneli, mina kusiner och Co var dääär och efter ett tag kom resten av ligan och så kollade vi fotbollen och snackade :) Efteråt stack Elin Erica Anneli och jag till frestaren (en affär som annelis familj äger), så fick vi marabouchoklad där :D så stack elin jag och erica till sara och lånade en film, gjorde massa snaks sedan satte vi oss och kollade på den, fede härlig kväll faktiskt :) Funderade på att sticka till ståhl efter men blev massa klydd, så nu sitter jag här och ska snart sova :)

  
anneli och elenis, och vårat kääk haha 

 
att jag alltid lyckas misslyckas med popcorn :(

Let it go

får spel på min mamma ibland åh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
och dessutom vet jag inte vad jag ska ha på mig imorgon, fattar inte ens vf jag funderar på det nu..

    
kanske.. elr njaa vi får seeeeeeee


Full Moon

skola först. drygt, hade över chill dag dock, gick först hem efter lunch typ en timme, sedan tillbaka för att ha svenskan men då fick alla som var klara gå hem, så stack hem direkt igen haha :) Nu ska jag bara ta det lungt, tror jag ska lägga mig och se en film där nere klockan är trotsallt bara 20 över 2.. slutade klockan 1.. över härligt.
 Och sen vid 4 kommer frida hem med brownies, cookies och morotskaka från 7-Eleven haaha tjockaaaa som fan men skit i det faktiskt Fredag :) Ja sedan ikväll vid halv 7 ska Elin Erica och jag, kanske anneli och Co också, ja då ska vi se fotboll här i Åkarp så där kommer antagligen vara en hel del :) Efter den hem till Pappa med Elin och Erica och relaaaaxa hela kvällen, det kommer bli härlet :) nee nu ska jag se någon film! Och förresten så har jag fixat videorna nu, tack haha :D

Längtar tills imorgon somfan också för den delen :D aah vad ska jag ha på mig :( ..


Mary J blinge - Enough Cryin


Kom hem från träningen för en stund sedan, satte mig i köket och snackade/käkade med Frida i en timmmmmaa, nu ska jag se "melodifestivalen" med Mamma, Ella och Frida för första gången detta året haha :) Och ikväll blire Sex and the City om det är?! har noll koll, men tror de. Godnatt för kommer troligen inte skriva mer idag <3

PS (haha).. Finns det inte någon som vet hur man fixar så ni kan se videorna :(?


Get ur freak ooon

skola först somvanligt, rätt chill dag. Hann bli klar med bildarbetet vi jobbat med i 6 veckor.. man skulle göra 3 olika bilder men jag har haft noll fantasi alla dessa 6 veckor så fick göra 2 hastiga idag :( haha dummmmttt. Ja sedan i slutet av dagen hade vi skådespelar träning igen till spexet, ååh det börjar verkligen närma sig nu :D

Kom hem efter skolan och var dödshungrig så gjorde pasta med sån ostsås tilll mig och frida  haha skit gott blev deeet, sedan la vi oss i soffan och kollade på tv.. men deckade efter jag vet inte vad, 10 sekunder? Vaknade igen vid 17, då tog jag två huvudvärkstabletter, har jätte ont i det :( uppdaterade mig lite här, och nu blir det dags att sticka till träningen usch jag som fortfarande är slut i kroppen efter gympan imorse! Lovar våra gympa lektioner är INTE nådiga..  Ne nu kommer sara snart, måste byta om! PUSSS


haha.. jag och frida!

skol-showen.. haha

stack somsagt till skolan. Hade med mig en kladdekaga för hade lovat att göra en till fikat på föräldrarmötet, så det blev kanske sammanlagt 8 olika kakor alla hade med, öööööööver gott ju :D Fast först och främst så gjorde vi showen och fyfasiken vad jag skrattade! Hade med mig en skiva med massa RnB musik haha så i pauserna fick jag sköta musiken och satte på det riktigt roligt, och fyfan vad dåliga alla var, har nog aldrig skrattat så förut, älskar min klass så jävla mycket alltså! kommer gråta floder på skolavslutningen det är en sak som är säker! :O Iaf så tjänade vi ca 1000 :- till klassen denna kvälll och självklart får vi börja senare en annan dag pga att vi gick till skolan såhär dags :)

 
<- sebbe och elena - anna och Lb -> HAHA

Efter "föräldrarmötet" så stack Anna, Elena, Miche, Lb, Victor, Philip, Niklas och jag till Centra för att vissa skulle käka, dock inte jag åt mig mätt på alla kakor ju.. hhheh :D ja så satt vi där i säkert 2-3 timmar och snackade, gamla minnen och sånt, riktigt roligt :) Vikki jobbade också som servitris där idag, hennes första dag och det skötte hon bra ;)

   
Kom hem vid 22 tiden, är helt slut. Måste verkligen gå och lägga mig nu, eller oooj nu är kl 23 och Sex and the City har börjat! måste rusa vi ses! <3


R Kelly - Ignition (remix)

Pappa är fortfarande i Kreta somsagt, men han mms:ade mig igår för han kollade på saker till mig och Frida, så nu vet jag iaf att jag ska få dessa porsche solglasögonen, tycker faktiskt de var sjukt fina, trodde nt pappa kollade på sånna grejor alls :) haha, fast nu när jag ser bilden i stor så hade faktiskt de vita varit överfina också, men skidide ska vara glad att jag får något alls denna månaden överhuvudtaget imed att jag är pank och ligger i minus :'( jaja tack pappsi <3



Denna klänningen är tex skitfin tycker jaaag, men ååh hatar att inte ha pengar och hatar att jag inte ser ut som denna modellen blir alltid så avundsjuk på dem palllaaa dee ångest somfan ju haha :(
och förövrigt så är detta mitt 200ade inlägg såg jag nu! haha jadååå




Fire Burning


Onsdag 13 Maj

Vaknade ovanlig tidigt idag, klockan 7, ville hinna duscha innan skolan brukar göra det dagen innan i normala fall, men jepp! Hade både So prov och matte nationella muntliga idag, gick fede bra juu, skönt för nu har jag INGA prov kvar alls och jag är helt klar med hela svenska arbetet! :) Nu är det bara 4 skoldagar kvar för min del!!!!!!! ÅÅÅÅÅH :D efter det börjar spexet i 3 veckor, fyfan vad roligt vi kommer ha :D



Jag ska bara ta det lungt hemma nu ett tag och dricka min smoothie, sedan klockan halv 6 ska jag till skolan igen för vi ska ha "föräldrarmöte" + en show för föräldrarna så vi kan tjäna in pengar och göra något med klassen haha.. alltså den showen är pinsamt dålig, våra föräldrar kommer tro att vi går i andra klass men skidide, pengar e pengar :)

Hur gör man?

Tydligen har jag råkat göra så att ingen mer än "vänner" på youtube kan se mina videoooor, vet någon hur man ändrar det? :O

bäst


Mamma och Ella gör tattueringaaar ooooooh dem är bäst :)

Anything you want..

Grattis Hanna (L)



Idag har jag bara varit i skolan, hade nationellaprov i No, det var rätt svårt men inte såvärst viktigt imed att vi var den första årskursen som fick prova på det. men det gick väl bra :) På lunch följde jag med sara hem så gjorde vi käk och tog de lungt, stack sedan tillbaka till skolan och hade de sista lektionerna. Efter skolan stack vikki och jag mirakulöst till biblioteket för att plugga!?!? jaaa det funkade väl rätt bra.. men vi flippar alltid ut i sista :(
Här berättar vikki om Sidharta Guatamas (Buddhas) liv, har prov i det imorgon haha!



ja sedan är det ännu 2 videor på när Frida och jag var hos Rebecca i .. Söndags? japp slappdag värre!
På första videon så tar jag och Rebban fötterna i fridas huvud, jätte roligt för oss juuu men jaa




Inget liv nej! haha

Resten av dagen (efter att vikki och jag kom hem) så lagade jag maaaat till familjen, sen kom mamma och ella hem och fortsatte hjälpa mig, sedan mitt i allt kom jag på att jag ska träna så stack och gjorde det. Mamma hämtade mig lite tidigare, så förhörde hon mig och hon tyckte att jag kunde det bra .. jag tvivlar starkt på det dock :(

Sex and the City

<- Grattis Sara (L)




Gick en runda med Elin somsagt, satte oss i solen och snackade alltid härligt :) Sedan kom jag hem käkade med Frida och sofia, FÖRSÖKTE plugga men slutade med att papprena var helt nerklottrade med blommor, hjärtan osv.. :( fan. jaja jag gick istället och tittade lite på tv med Mamma och Ella, cityakuten <3
Efter halva programmet gick jag upp och städade lite på rummet, sedan fastade jag vid Project Runway faktiskt sjukt roligt tycker jag haha fast nu börjar ju dock det bästaaa, Sex and the city :D jag som inte gillar att se på tv så sjukt 3 program i rad haaha..

My mercedes

skolan somvanligt först idag, hade 2 inställda lektioner i slutet av dagen så slutade klockan halv 2, hade egentligen kunnat sluta redan halv 1 men fick inte reda på det förrens efter lunch, störigt, med iaf :) Kom hem efter skolan så var mamma ella och morfar här hemma ute i trädgården. Då kastade jag på mig en bikini också så solade jaaag och snackade med dem, över härligt väder idag ju! :D Nu ska jag bege mig till kiosken med Elin och äta en liten kebaaaab mmmh godaste kebaben i pita där lovar :) Sedan går vi en runda, måste egentligen plugga So har jätte stort prov på Onsdag.. men jag klarar inte av att plugga det bara säger stopp somvanligt :( 


 



film från när vi spelar kort i skolan, så när man fölorar och sånt ska man få straff o hittan o dittan, här "jukkar" hela högen på varandra, ni skulle sett de andra straffen riktigt roligt synd att jag bara filma typ första "straffet" hehe

Live your life

okej får spel nu, hade skrivit ett helt inläggggggggggg så råka jag göra ngt så allt försvann ååååh..



jaja ska säga lite snabbt då haha. fan
städade klart hos pappa i lomma, och så gjorde farfar världens bästa mat <3 sedan ringde anna så snackade vi om gårdagen ahaha! aah. Ja efter det så cyklade Frida och jag vidare till Rebecca, vi fortsatte babbla på däär och efter en stund kom simon och erik också, sjukt kul att höra allas versioner och små berättelser om vad de gjorde och hittan o dittan hah :D.
Sen stack jag och frida hem, snackade med sara i tele haha och sedan åkte jag med mamma frida och ella när frida skulle övningsköra, katastrof! Hon körde oss till lomma, hämtade lite saker vi hade glömt och sedan till affären så mamma handlade litttaa. Efter det stack vi hem och då fick jag övningsköra haha bara för att jag hela tiden hade klagat på hur frida körde ville mamma se om jag kunde bevisa att jag själv var bättre :(.. det var jag.. hihi
 ska bara ta det lungt nu är helt slut i hela kroppen. Har två prov denna veckan också fet ångest på det, men jaja :( deckar väl vid 10 idag elr nått, skulle inte bli förvånad alls hah


  
ella och jag tröttnade på att sitta i bilen hela tiden när frida körde så fick gå med ellsan till en lekplats littaaa haha

Fest

Blev riktigt lyckat igår, hade för jävla roligt! :D Nu längtar jag bara till nästa heeeelg med hannis !
En bild från hugos fest först och främst som jag sa..

jag och josefin! haha söt bild juuu

Ja där var det jätte roligt också! har verkligen haft den bästa helgen på länge, både Fredagen och Lördagen blev skit bra! Det brukar alltid bli minst en misslyckad fest iaf, men ja det var ju dock inte dessa haha :)

Igår blev vi väll ca 20..30..40 pers.. haha ne menvafan Frida och jag slog ihop det så bjöd bara de vi verkligen umgås med, lite tråkigt för man kunde inte bjuda alla som man faktiskt ville skulle komma :( men så blir det ju ibland, kommer fler fester så det är chill! :) Min farfar var en ängel igår alltså haha så jävla cool han är! Han var ju hemma i källaren.. så innan alla kom så sa han till mig.. Julia du vet hur min barndom var, är det någon som inte skärper sig där uppe kommer jag krossa den! .. HAHA okej jag blev faktiskt orolig, men somsagt så blev allt skitbra som planerat och en riktigt rolig fest, tack alla som kom och gjorde det sååå iaf! :)

Huset var väl tomt efter 3 någongång, bara Frida JD Sebelito och jag kvar. Jag gjorde vääääärldens bsolut godaste räkmackor <3 och pasta med pestooo. Sedan städade vi undan det värsta och såå.. Kom i säng vid 4 skulle jag väl gissa på? Frida väckte mig halv 7 imorse och sa till mig.. Det sitter skit många Kråkor på uppfarten och äter på en spyaaaa vi måste ta bort det! .. MEN ÖH .. ja iaf så gick jag och frida upp, städade undan alllllt runtom huset och i området, spola bort typ 2 spyor ööh hahah jaa och sedan såg huset skit fint ut verkligen, nu ska vi bara dammsuga och torka av golven så är allt återställt! :) gott! Vi gick och la oss igen och sov till kanske halv 11 tiden, jag som är sååå trött nu :(

Farfar hade handlat bullar till oss och var jätte nöjd med hur vi hade skärpt osss igår, göttttt. haha så käkade vi och laddade in alla bilderna på datorn och så, fast min mobilkamera är inte den bästaaaa men det funkade. Laddar upp någon enstaka här :)


Elena och jag <3


Martin Simon och jag <3


Ståhlis och jag <3


Innan folket kom så gjorde farfar räkmackor till mig och anna. Vi fixade oss och flyttade undan alla möbler i vardagsrummet så det blev riktigt bra plats :) Sedan kom josefin så fixade vi klart oss litta och sist av alla kom Frida den idioten som själv skulle vara med och ha festen tur hon komr kanske 30 min innan alla andra haha men skidide!


Infinityyyy

Åkte först till Malmö en stund igår där jag träffade en fet fjant, stack därifrån vid 22 tiden igen så åkte jag till fest i Hjärup, och fyfan vad roligt det vaaaar, älskar lyckade fester så jävla roligt :D Har tyvärr inga bilder, men det kommer så fort jag fått dem från dem som fotade haha :)



Vaknade vid hmm.. halv 11 idag tror jag det var? Stack ner och käkade frukost ute i trädgården med Frida och Ella en stund. Nu ska jag fixa och dona lite, städa undan det värsta och efter det ska jag bege mig hem till pappa. Ställa undan lite grejor och fixa inför ikväll så inte hela huset krossas haha nedå det är lungt vi är bara några stycken så det komr funka braaa :) pusssssssssss


<3

 


Best thing

försovde mig idag, glömde ställa klockan :O bara för jag lyssnade på musik igår när jag skulle sova, håller alltid på att glömma det då :O Vaknade nu vid 11 och käkade frukost.. kollade på shemat.. då hade precis musiken börjat och lönt att komma sen när halva lektionen har gått. Ne så nu börjar inte nästa lektion förens kl 13, svenska.. får väl gå på den antar jag haha. lönt

Ikv ska vi inte till mig det ändrades vi ska dit imorgon istället, slår ihop det med Frida haha :) ingen fest dock, bara chill men det blir alltid kul ändå! Så idag följer jag nog med Elin, Erica och Josefin på fest ist, blir också alltid kul :D haha sen ikv blir det nog malmö ändå också.

Nu ska jag lyssna på lite musik och relaxaaaa haha ha det bra <3


Jätte gammal bild men hade inga roliga :(
jag ello angelica och davidooooooo

<3

Sätt på högsta volym och lyssna på dessa, ööver härliga då tycker jaaag  haha




7 Maj

Det var fysträning idag, inte nådigt men dock inte lika jobbigt som jag trodde det skulle vara, fast nu i efterhand är jag heöt slut haha men det är bra :) nuu ska jag sova för jag är super tröttttttt och imorgon är det FREDAG yes :D


haha schteeeeeeeeeen

When love takes over

sitter och lyssnar på When love takes over - David guetta ft kelly rowland nu på högsta volym! riktigt underbart blir helt glad i kroppen haha :D idag var skolan chill. simmade först på morgonen, efteråt följde jag med vickan hem så tog vi det lungt hemma :) Efter ett tag stack vi till skolan igen, hade spanska sedan lunch. efter det rast i en timme haha spelade kort med vikki sara victor sebbe elena o ståhl, riiktigt roligt var det jag dör :(
Ja sedan hade vi bild, och efter det slutade jag ?! haha :) gott snack

Kom hem och snackade med frida och jd hahahaha om massa skit som gör jd fett upprörd den stackarn hahaa.. jaja. Nu har jag planerat hela min helg.. elr typ, på fredag ska bara jag och några av mina närmaste vänner hem till mig och ta det lungt, vi blir väl ngra stycken nu när pappsen ändå är i kreta, men bara luuugna pucks i uterummet haha!  efter det sticker jag iväg till malmö tror jag, vi får se hur det blir med den saken :) På Lördag får vi se vad som händer, fest elr inte jag vet faktiskt inte vad jag kommer orka! men skönt att ha redit ut det med fredagen iaf.
Nu ska jag sticka och träna! uscccch ser inte framemot det.. men har fan ätit ALLDELES för mkt skit nu den senaste tiden, komr ingenstans med "beacheeen 09 oooh" ne står i samma jävla ruta när det gäller den saken om inte en ruta under desssutom! fan :(

Webbcamera

har äntligen installerat min webbcamera.. eller inte ens det. Har i mer än ett år trott att jag behövde någon skiva för att den skulle fungera så har inte provat?! men det gick strålande med bara en sladd haha, störigt men aja nu har jag en iaf, jag säger inte att den är bra, men den funkar :D
Nu börjar Sex And The City, seeeeeeiiis haha <3333


haha !?

äntligen hemma

det har nog aldrig tagit så lång tid för mig att komma hem från elena tidigare? haha det tog mig 2 timmar idag, och vi bor egentligen höööögst 15 minuter ifrån varandra?
Gick med elena till affären :) Några minuter ifrån den så stötte jag på Victor och Sebbe, snackade med dem i typ 45 minuter, så kom Philip och Leif också, slutade med att vi snackade mer än dubbelt sålänge till, glad att jag tog vinderjackan idag ändå annars hade jag frusit häcken av mig alltså påriktigt!



gamla bilder från Kroatien sommar 08, saknar det helt sjukt!



Nu lyssnar jag på musiiik och tar det lungt. Och så planerar jag min helg och sånt, har riktigt mycket att göra egentligen känner mig stressad. + att imorgon åker min pappa utomlands i en vecka så blir helt stressad vill hinna va med några vänner där och sånt också.. aja det fixar sig väl :) vi får se, mina planer brukar liksom ändå alltid ändras. Hoppas de blir bra denna helgen iaf, ska antagligen träffa min underbariiis juliiis i helgen också, ja vi får se somsagt :D

Imorgon blir det simmning på morgonen, tur man har Victor som komr och hämtar sig med sin moppe (H) haha! jaaa det kan faktiskt vara bra att ha sådana ibland :)

If you can do it

sitter hos elenis nuuuu, vi har nyss kollat på Bröllops duellen som jag velat se så jävla länge nu :D iiih den var faktiskt bra, men inte lika bra som jag trodde, men ändå jag älskar tjejfilmer så vf inte :) Efter skolan så gick jag hem o tjilla som jag skrev innan hah.. sen stack jag på massage och det var SÅ sköönt :D efteråt stack jag direkt till elena då, vi chillade satan för vi var så trötta sedan stack vi tilll Lidl, vi cyklade! haha handlade chips och tuggummi (Y) fetar oss på cykelturen, sånt e bra :)  Sen kom vi hem o kollade på filmen dåju, nu ska jag snart hem för kl e halv 8 o jag e TRÖÖÖÖÖTTTT


gammal bild! haha
jag vanessa anna vicki sara och elenis

hinna hinna - mohammed ali


spanien 08 med vickan

jag har en spellista nu med bara 2 låtar i, den som e som överskrift, hinna hinna-  mohammen ali och skin - ras cricket, alltså döööösköna låtaar :D men komr tjata ut dem innan veckans slut med skidide :D Skolan idag var ändå rätt chill, hade no-provet, det gick väl sådär. kollade så jag iaf fick vg så det var ju gotttt :D kom hem vid halv 2, gjorde klasskakemuffins haha de är i ugnen nu måste ta ut dem!  Sen om 30 min så ska jag sticka och få massaaaagggeeee som mamma hade bokat! förjävla underbart! :D
Så nu blir det 30 min med mina underbara låtar, huset för mig själv och kladdekaga, snart masssage, kan inte bli bättre ju :)  ha det braa sålänge skriver sen igen (L)


hhahah

hahaha måste bara säga det att jag skrattar lika mkt varje gång ngn försöker "ragga" på en :(
Vissa kör tom med att "du är söt som strösslet på en glass" och hittan och dittan vafan e de haha och sånna som skriver baby och sånt till en, nästan ännu värre! de tror också man blir intresserad eller charmad av sånt.. eh NEJ!
och förresten så ska jag nu när jag ändå skriver påpeka att jag SUGER PÅ ATT PLUGGA. vad fan är det med miiiiiig, kan intee, kan inte, kan inte. sitter och grubblar på massa annat och kommer på det när jag läst sisådär 5 sidor, skit kul ju verkligen. aaaah jaja komr antagligen gå åt pepsvängen med provet, men förfan det är bara 11 skoldagar kvar för min del så de e gooottt ändåå :D


baby goodbye

haha naaw ella blir alltid helt galen när denna låten kommer på radion haha!
 fick vara snäll och underhålla henne med mina fina moves ockås.. *host* jätte fina :D
 

Elins reaktion på 2 girls 1 cup

haha skit äcklig film hon fick se :(

let me garanty

gick inte och la mig förren kl 2 igår.. låg vaken och smsade dumt nog haha blir ofta så! Iaf så somnade jag efter många om och men, vaknade sedan igen näääästan 6 timmar senare, astrött såklart!
Begav mig tilll skolan fick käka påvägen och allt för var tvungen att kommai tid imed vi skulle ha nationella i matte :(
det gick väl sådär, tkte det var mkt svårare än jag trodde det skulle vara + så kände jag mig lite trögare än vanligt haha faktiskt sant.
Efteråt så var spanskan inställd för hon tkte synd om oss som hade haft prov :) så jag och elena gick och hade syslöjd en timme, och sedan den timmen vi egentligen skulle ha syslöjden enligt shemat så stack vi hem, fick 2 ½ timmes rast goooottsnackkkk.
Kom hem och käkade lite, och chillade. När det var ca 20 min till att jag skulle  tillbaka till skolan så började mamma och frida (och jag lite haha) bråka sööööööööööööönder, ren katastrooof. så jag tog mina grejer och gick stampandes ner för trappan och skrek just precis då: MEN BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖLAAAAA! till frida hha. så står min morfar precis nedanför trappan det var pinsamt  faktiskt :( för han ska inte se mig säga sånt hahahh, helt sur var jag så jag bara OJ :$hehe, hej! det ända morfar sa var: är det krig eller? .. hehe det kan man nog säga att det var, ni anar inte jag lovar hah.
men ja, vafan sånt händeeer.



kom till skolan o hade so, sen stack jag hem igen haha. 
Och efter det jag och frida bråkade om, datorn, att hon inte ville ha den på sitt rum för jag alltid är där inne då (?!?) så jag tog hela skiten och flyttade in den på mitt rum, även om den inte får plats egentligen, men skidide :) nu kan jag sitta här OSTÖRT när jag vill och hur länge jag vill utan ngt stressmoment i örat!
Städade hela rummet grundligt när jag ändå var igång, jävla dammhåla mitt rum äckligt haha. jaja inte nu längre iaf :)
och det blir inte ngn träning idag för jag måste plugga! har fan prov imorgon, har nt ens bööörjat alltså faan haha :( somvanligt, börjar plugga en dag innan, rekommenderar jag inte :(


Ella <3


älskar min ella mest i hela världen, min underbara lilla snäckis <3
mamma klippte mig idag undertiden jag kollade på city akuten, behövdes! jaa sedan kom elin igen en stund och hämtade sin mobil och sedan chilla vi en stund. nu ska jag strax sova!




haha söötaaa.. :P

jag dööööööööör

hahahahahahhaha jag sitter och dör här alltså.. var inne på bdb så bara hade ngn lagt in så att hon var med i "Sveriges snyggaste" i sån video.. Så kollade jag på videon tänkte så amen förfan ska detta vara sveriges snyggaste, sånna översminkade killar :( sen så är jag själv med! hahahahaha DÖR fan vad jag dissade mig själv, saken e jag känner inte ens de som är med i videon, undrar vemfan som har gjort den.. shit alltså haha jag dör


denna hahaha så pinsamt att de tog en sån bild dessutom där man själv ser översminkad ut :| jag som inte ens sminkar mig så mkt oftast, det kan ni tom se på förra inlägget elr på flera andraaa använder fan abra mascara i skolan haha otur man har. det var en av de dagarna jag skulle till Buddha, då tror jag det var. och jag menar jag ÄR översminkad när jag ska på sånna ställen för jag svettas sönder där inne så när jag komr hem är jag ändå osminkad typ haha.. jaja skidide lite roligt bara för blev så jävla paff och dissad av mig själv..

http://www.youtube.com/watch?v=5tFknRc6BH8

Dooo youuuuuuuu


vaknade vid halv 9 idag, började 9 så kastade på mig något jag snabbast kunde hitta (lovar det syntes haha) världens största gammla fotbollströja haha! ja sedan stack jag till skolan då. Såååå jääävla dryg dag, avskyr måndagarna i skolan alltså helt sjuk mkt :(  Efteråt så stack jag direkt till tågstationen för Elin skulle komma, men inte förrens efter en halvtimma så frös jätte mkt, fick passa på att läsa igenom det vi ska ha prov i på Onsdag, Genetik i No'n .. jaja får se hur det går :)
Elin kom vid halv 4, vi stack hem till henne och gjorde käääk, mmh scones och chaite aaaasgott :D ja sedan vid 5tiden så stack vi och mötte Kim på tågstationen, chillade med dem i typ en timme sedan stack jag hem :) jävla psykos båda två haha!
Nu ska jag strax ner och käääga, klockan är fan redan halv 8, helt sick vad tiden går snabbt, om man kollar ut ser det ut som klockan är 2 på dagen vafan haha jaja, skönt det iaf :)


Match, 2-0

vaknade vid 11 stack ut och la mig i solen ett tag, käkade frukost och sånt med fridis där :)
Sedan kl kvart i 1 var det samling till match, så stack till sara så åkte jag och elin med hennes familj haha, matchen gick brraaaa som fasiken ocksåå :) Efteråt hade saras mamma gjort köttbullsmackor och kakor till oss haha så åt det på hemvägen riktigt gitt :D
När jag kom hem gick jag en sväng med eliin, sedan hem och käkade med familjen. Efter dess har jag bara suttit här och chillat. hjälpte även angelica lite med hennes bloggg. Är helt sjukt trött och inte direkt på topp när det gäller allt överhuvudtaget just nu, men aja  det löser sig väl får jag hoppasss är bara sjukt besviken, men jaja. nu ska jag borsta tänderna och ta en kvällsdusch hehhe najjs :)


Min kusin Niklas, syster Frida, syster Ella, Jag och min andra kusin Jesper <3333

Ångest kväll haha

började med att vakna vid 10 idag, kollade ut och funderade på om jag skulle passa på att sola lite nu i det fina vädret, men slaggade en timma till sedan vid 11 stekte jag lite :)
Frida kom också efter en stund och fortsatte steka med miiig. Sedan ringde jag elin o snäcka en stund och efter det ringde vickan så snackade med henne. Min mobil har verkligen varit i full gång idag måste jag ju säga, tkr det är skit jobbigt när det är såå haha blir stressad som fään. jaja iaf så chillade jag hela dagen, solade och sånt med Frida. Vid 2 tiden stack jag in och duschade. Sedan vid 4 begav Frida, Rebecca. Jd och jag oss till Obs. Vi skulle bara kolla runt lite :) Mötte Elin och Erica där ocksååå :)
Var där ett tag fixade massa småsaker, försökte blandannat laga mina favorit solglasögon nu inför sommarn men de gick sönder direkt igen när jag fick tillbaka dem haha de var bara limmade så det var df :(
Iaf så stack vi hem sedan. käkade grilllat med familjen. Sedan fixade jag mig lite och stack på fest i malmö med hela ligaan, men det var nog den mest misslyckade lördagen i mitt liiiiiiiiiiiiv. Riktig ångest Lördag.. Bara massa tråkiga sminkade killar på "festen", som inte ens var i närheten av fest eller något annat rolig. Den var rent ut sagt SKIT tråkig, hade hellre suttit här exakt hela kvällen :( faan
har ångest på det och massa annat.. jävligt deppig lördag om jag får säga det själv :/ nee nu ska jag fortsätta sitta hemma klockan är ju trots allt bara 00.. ooh.. :(
match imorgon också för den delen. ne nu orkar jag inte skriva mer haaha <3



 
och förresten så fick jag en jätte fin klänning av hanna i helgen, den passade inte henne men med många om och men lyckades jag klämma på mig den haha :D gillar det sjukt mkt, tack hanniiis <3
och sedan bilden till höger är den kjolen jag köpte på secondhand fast en lite bättre bild denna gången, har den som klänning nu till sommaren ist för kjol haha :)

1 Maj

ja igår då så kom jag till Elin, Erica kom efter en stund så förberedde vi lite och fixade oss och hela faderittaaaan, sedan kom de andra tjejerna så käkade vi och efter en stund kom resten. Hade sjukt roligt :D
Vi var hos Elin i någon timma sedan stack vi vidare på fest i kävlinge, där jag hade helt sjukt roligt haha åååh josse var helt sick! ahhahaha jag dör, ja detvar iaf riktigt roligt :)
När vi sedan skulle åka hem åkte vi inom statsparken och gick en sväng, men allt folk var väck, sedan snabbt inom en fest men vi stannade inte där utan stack till BK och käkade ist :D sedan tog vi bussen hem till Hanna så sov jag där :) Skulle egentligen sova hos Elin men det blev trångt där efetrsom erica redan skulle så fick lösa de på bästa sätt hihi :D

Iaf så vaknade jag hos hanna idag :) Vi stack ut och solade riktigt underbart!
Sedan stack vi med hennes mamma och kollade på en lokaaaal och sedan körde de mig hem til elin. Chilla en stund med elin och erica, men erica stack hem så jag och elin fortsatte leva livet i vår taaakt hehehe gjorde chai te från esspresso house riktigt gott :) Så snacka vi bara.
Efter det skulle jag hem och käka, mötte Anna påvägen stannade och snackade med henne om allt som hänt i livet hah.. Ja sedan him o kägaaaaa, och slutligen fixa sig lite och sticka på bio med hanna. Vi såg Män som hatar kvinnor, och den rekomenderar jag veeeerkligen! så jävla bra men sjukt hemsk :(
Efteråt när jag skulle ta bussen hhem, så gick hannas 10 min tidigare så satt i malmö och väntade.. bussen var minst 20 min sen och när den väl kom var den PROPPFULL, trodde inte jag skulle få komma in men busschaffören pregade in alla.. haha lovar det var jääääävligt tajt :| haha... ne nu ska jag chillavidare med livet, tänka vaad man ska göra härnäst :) PUSS


RSS 2.0