Stan med Vikkan

Har varit i stan hela dagen idag med Greeeken, najs somfan :) Köpte biljetter till Etagé som är imorgon, ska ändå bli kul men ja, Etagé är väl egentligen ute ur världen nu men det var så längesedan så ska bli kul att dansa lite med de jag ska dit med hoho :)


bild från förra vintern på vikki och mig hah..

Hittade ett par jätte fina skor idag som jag ska köpa imorrn, höga svarta. Sen ett par uggs-liknande som jag också ska köpa imorgon när jag får mina moneys :) najs. Dock ser skorna inte ut riktig som på bilden (tycker jag) men ja, något liknande :) uggsen ska vikas upp för att bli som finast och de andra skorna ska jag inte använda mer än på fest osv :P
Var där till 4 tiden, sen hem till pappa och käkade med honom och hanna :) över gott




 Nu ska jag snart iväg igen :) inget spec att berätta faktiskt mer än att ni måste se filmen nedan, så förjävligt.... 
vi syyynes HAJ!!


25 October 2009



herregud så längesedan det var jag skrev nu ändå.. har fortfarande inget internet!!! :( men idag är jag hos pappa så nu får jag passa på :)

Veckan har i stortsett bestått av plugg och litta annat nördig hoho :) nä men vafan, det är riktigt mkt just nu. Förra veckan hade jag 3 prov, Hantverkskunskap, Engelska och Dator prov. Alla tre gick bra! :) skönt.


jag i skolan.... hrmm..


JP min brushäää i cafeterian


självaste KAJJAN :D också i cafeterian juuuuu

I fredags så var jag hos farmor heeeela dagen. Direkt efter skolan åkte jag till stan, gick till fridas praktik så snackade vi sen gick jag vidare och köpte present till Farmor :) bara nått litet för hade bara jätte jätte lite pengar med mig, men sån tur är blir farmor glad bara hon ser oss så det var cooollungt haha.. Var där från halv 4, hjälpte henne lite med maten osv. frida kom en timme senare hon med.  Sen kom det gäster. Min pappa åsa och hanna bla och farmors bror m.flera :) Faktiskt skönt att chilla. åt stört god mat, brunsås lingon potatis och nån stek ooh så gott det var. Sen tårta och kakor och godis och chips och massa skit hha. Men försökte faktiskt att hålla igen denna gången pallar nt att man ska behöva träna sönder heheh. La mig kl 23, tro det eller ej.


Farmooor :D haha detta var när hon var med i ett tv program:P det ska faktiskt visas nu på tisdag, balle! (H)


mycket mycket gammal bild på frida och farmor <3

Nästa morgon på lördagen gick jag upp tidigt tidigt, kvart över 8. Så stack frida och jag och tränade :) ritkigt skönt att få det gjort. Hem och chilla sen stack till simpa och måla rummet. Näjs som fään (Y) softade hela lördagen bara, skönt också. Somnade tidigt, sen på morgonen idag så käkade vi litta sen stack mamma frida ella och jag och städade gamla huset i Åkarp.. fyför. INTE NAJS! tog sån jäkla tid. Men vi var tvugna att göra det idag imed någon annan ska flytta in så, inget val..

Skulle egentligen på tjejmiddag hos emma ikv, men det hann jag jn såkliirrrt inte. Så ja fick stå över det somsagt :( men hela lovet på mig så det löser väl sig :) fick sticka och träna ist. Mamma frida jag och sara. Riktigt najs pass idag, först gymmade vi och SEN indoorwalking :D skojar inte så bra träning woho. Har kommit in i det riktigt bra, tränar väl ca 3-4 gånger i veckan nu :D  

Nu är jag dead. Lyssnar bara på musik och kollar lite här på älskade internet haha. Imorgon blir det stan med vikkan, köpa biljetter till Etagé och bara chilla :) nu ska jag inte skriva mer utan bara lägga upp några bilder från saaaaknade Turkiet/Alanya <33333. puss :*


jag elena och anna på robinhood :D


anna och jag utanför hotellet :D


elena och jag :D


alla förutom vikkan <3



Datorkunskap nu då..

Har fortfarande inget internet, känns jäkligt drygt. Har nu flyttat till Malmö somsagt. Stortrivs! Lite jobbigt på morgnarna dck, för jag kan ju inte se när bussarna går om jag inte kan gå in på skånetrafiken.se men aja det löser sig, bara ett tag till får jag hoppas!

I fredags var jag och handlade med simon, och i Lördags så kom Julie till mig så stack vi och åt på jensens (L) sen hem till mig och chillade och krängde, riktigt härlig kväll. Har inte alls känt för att festa på senaste tiden... Så ja denna helgen var jäkligt härlig.



Igår på söndagen så var julie hos mig på morgonnen då. Vi vaknade tidigt imed kvällen innan hade vi somnat till en film klockan 23 hhaha! sjukt. Men iaf så stack vi till caroli på morgonen. Sen åkte jullan hem. :) Efter det fixade jag mina garderober och städade resten. Riktigt skönt med dubbelsäng och stort rum nu! ska försöka fixa foto på det snart, nä jg fått internet då förståss. jaaa.. sen igår så när jag hade städat klart och allt så kom gerti och tess en stund så fikade vi i familjen med dem litta, sen skulle jag egentligen till bara, men upptäckte att julie hade råkat få med min börs imed jag hade haft den i hennes väska så ja haha.. mitt busskort, mina sista pengar, automatkortet och ja allt var i den hehe.. så kunde inte åka dit..

Stack och tränade med frida istället. Första gången jag har cyklat i stan.. på gågatan.. haha riktigt mysko kändes det men skönt! man e framme överallt på nolltid. Efter träningen duschade jag litta. La mig och läste lite i boken som ska vara utläst till på onsdag, är halvvägs :( Sen prov på torsdag och fredag. blir mkt mkt plugg i veckan! :l



Efter det så kom simmedimme, så käkade vi sen såg vi på Engelska Wallanderfilmen, jäääkligt bra :)
Sen nu imorse stack jag till skolan. Kunde sova längeeee, skönt. eller ja till 8 men det är ändå ett tag :) Så nu sitter jag på datorkunskapen och passar på att skriva lite här imed jag inte haft tid till det. Min blogg måste ju vara så fett dryg nu haha inga bilder, ingenting :( men det kommer!

Förresten måste bara säga att jag är fett stolt över mig själv haha. Fick vg på det provet jag hade förra veckan i hår och hud (det jag tränade på dagen innan!) 82,5 av 94 .. klagar inte! då en del fick ig i klassen och många g. Så jag blev supernöjd. Nä nu ska jag inte skriva mer, blev en hel del strunt men skit i det. :D Efter skolan ska jag hem till malmö och pluggaaaaaa, ha det bra (L)


7-Eleven!

Sitter på 7-eleven nu med jullan! strax ska vi bege oss till Jensens där vi bokat bord, RIKTIGT NAJS (L) igår shoppade jag bara med simpan sen nu imorse hem och flytta resten av alla grejor. Så nu är man ÄKTA malmöbooooor YEEEH gillar de!
Nä nu går vi. herååå :D


15 Oktober Torsdag!



Är i skolan nu, bilden har börjat så är jätte stressad.
Var i lägenheten igårrrrr ska bli skit kul, idag efter skolan är det mitt nya hem haha. ska åka direkt dit då :) Riktigt balll ska detta bli. Så ska ordna med det hela helgen, har inte haft så mkt tid vid datorn, den har varit  nerpackad juuuu, men fixar väl det idag antar jag :) Nuu ska jag gå till bilden, måste raska på. Skriver ikvälll eller imorgon. Har jätte mkt läxor att göra och massa annat nu under flytten. Herrå (L)


Tisdag :)

Igår tränade jag gympa och såg flightplan senare på kvällen, riiiiiktigt bra film, har dock sett den innan men det kvittar :)

Idag var det skola somvanligt. Klippte hela huvuden idag, gick skitbra! :) Bara det som hänt inprincip. Eller mamma frida och jag stack och tränade efter skolan, Indoor Walking. Riiiktigt bra träning! Älskar att man kommit igång :) När vi var klara duschade vi där och sånt sen hem till pappa och käka och nu ska jag ner till rummet och ta det lungt. Är så trött, blir sova tidigt ikväll!

Provet gick jättebra förresten igår, blev heeelt förvånad haha. Nä nu ska jag kila , bull att jag inte har bilder bara men jaja så blir det ibland :) pusss


Prov idag - Måndag

hemskaste morgonen haha.. Började somsagt plugga till mitt prov igår.. hade det idag. ångest somfan. Gick upp 6 imorse för att jag skulle plugga men klarade inte det, jag somnade efter att jag hade gjort vid mig. Men vaknade i tid till bussen. började kvart i 10 ju, så pluggade lite på bussen. MIRAKULÖST nog så gck provet faktiskt helt okej :D jäkligt najs.

Nu har jag datorkunskap, har bara snackat skit med isabelle och kajjan idag, också naaaajs. hahah Nu dör jag av trötthet. ska chilla med livet litta........ Efter skolan blir det träning direkt sen hem till en gullegriiiiiiiiiiiiiiiiiiis SEYA (hhaha)


Pluggat heeela dagen..

Har pluggat inprincip hela dagen.. fan vad det känns dåligt att börja plugga på ett prov dagen innan. Ska aldrig göra så igen lovar de... OOOOOOOOH får fede ångest på livet hahah. G får jag iaf hoppas på för engångs skull.. :( Somnade dessutom kl 5 till halv 8.. ännu mer ångest. Mår lite sådär i kroppen, ryggont somfan och helt tröttt och illamående. Tror det är nu för det börjar bli kallt och så, hoppas det. Nu ska jag sluta klagaaa och plugga lite till.... HEERÅ 


Söndags trött hehe..

Okej jag säger det nu innan ni tror att jag inte vet hur man gör mellanrum men mitt tangentbort är fettt trögt så ibland blirdet litta missar så ni vet :P

I fredags var det somsagt fest, själv hade jag kul men hände lite grejor som gjordemiglite opepp men det löste sig senare :) Verkade iaf som om alla som varhär hade väldigt kul ochdet är huvudsakentycker jag :D Tack iaf allihopa (L)


jag och alla de bästa :D


och igen :D.. Först var det bara vi tjejer sen kom resten efter ett tag :) tack igen (L)

igår (Lördag) var vi jätte trötta allihopa. Simon Frida Emmeli ochjag började med att städa lite och så. Sen kom morfar lite och mamma senare. Var ju rääääääätttså stökigt om man sägerså... aja :)
När vi varför trötta så stack jagvikki och simon till kiosken ochåt kebab och pommes mmmm (L)  heheheh sen gick vi hem, chilla, jag tog en dusch för detvar fett äckligt i hela huset så man kände sighelt ofräsh. :P Sen stack simme någongång under dan så jag mamma frida ochella åt macktårta,, haha minns inte vaddet heter :P Sen kladdekaga, vi softade kollade tv och tog det lungt.

Sen vid halv 8 stack jag hem till sara, där philip vikki och tim också var. Så åt vi chokladfoudue ochkollade sverige-danmark. Helvettteeee att de förlorade ju :/ .. Aja sånt e livetttt hohoho.

Idag (lördag) Vaknade jag med super mycket ryggont. Fattar inte har inte.  sovit så gott pga det men ja, så åt jag frukost,, pratade med ella. aw som hon kan snacka jättesööööööööööööt (LLL)

Nu börjar det förövrigt närma sig flytten.. på Torsdag flyttar vi :D WIIIE längtar. Endast 3 dagar! så  sjukt.. har bott i lilla åkarp hela mitt liv inprincip :P men det blir kul med lite förändring. jajajja nu ska jag packa lite grejor och städa. ha de bra (L)


PEPP!

Nu är jag pepp somfan, har städat hela dagen och min goooda kära lilla brrooor anna har hjälpt mig. Bränt låtar och allt, nu kör vi :D!!


Move like a snake

Började skolan idag kvart i 10. Återigen kändes det som om jag vaknade mitt i natten :(

Har inte hänt något speciellt idag, var en rolig skoldag med mkt skratt. Dock mkt plugg just nu men vafan det löser sig. Orkar inte träna idag igen för är helt slut efter spinningen igår. Lovar, jag var sååååå död efter det passet.. men kändes ändå fett bra :D

Nu är jag äntligen hemma och chillar med livet. Ska nog plugga lite lite ikväll men först och främst ska jag börja med att plocka undan i hela huset så man inte behöver skämmas imorgon när alla kommer hahah.. nu ska jag göra det och lyssna på hööööög hööög musik, DE E NAJS (L)


Onsdag..

Igår var jag med Simon hela dagen bara. Chillade, sen på kvällen stack vi ut och träffade Anna ett tag och så köpte vi massa frukt sen gick vi hem och gjorde chokladfoundue, över puuuuuuuuuuuuul hehehe skoja men det är skit gott :)

Imorse kändes det som att klockan ringde mitt i natten, men nej klockan var nästan 7. Pallrade mig upp och stack till skolan. Glatt nog så upptäckte jag kajjan och issan att det inte var någon idrott. Detta innebar att vi fick sluta klockan halv 1 idag :D

Kom hem för en stund sedan. Lyssnar på musik i den anläggningen jag tänkte ha på Fredag och på de brända skivorna.. ooooh så härligt hahah. men vi får se vilka högtalare det blir imed den ena av de jag har är sprängd så om jag bara har ena igång så blir det kanske överhettat och sånt, men vi får se helt enkelt :D

Nu ska jag snart sticka och träna, sen efter sticker och och pluggar hos simpaaaaaaaa, puss (L)


min nya varma sköna halsduuuuk






nya skinjackan och nya ringarna .. :)


Ledig Måndag :D

Var somsagt ledig idag, riktigt skönt :D

Igår stack frida och jag först ut med sara och philip en stund :) senare på kvällen kom Elin så chillade vi littaaa, stack ut en stund och bara tog det lungt. Skrattade som ett svajn på kvällen och så kollade vi på Sunes jul på youtube hahah. riktigt kul. Sen sov elon hääär.

Imorse vaknade vi vid kvart i 11, skulle träna i malmö klockan 12, spinning! Riktigt härligt att få det gjort. Sen mötte jag och frida upp Elin inne i stan så shoppade vi loss idag. Köpte en heeeel del...





Blandannat detta, En börs/väska från Gina Tricot. 150 :- (se bild 1)
Underkläder från hm, 3 par trosor och en bh. 250 :- (se bild 1)
Skinnjacka från Zara. 550 :- (se bild 2)
Halsduk från Zara. 130 :-
Kofta från Zara. 400 :- (se bild 2)
Ringar från hm 30 :-
Och så köpte jag ett par vinterstövlar på Din Sko men de ska jag byta..

Förövrigt är jag rätt nöjd med vad jag köpt faktiskt :) Var så trött i kroppen, var i stan tills ungefär klockan 7. Tänk då på att jag åkte in vid 11 :P

Direkt efter stan stack Elin och jag hem till henne och käkade panerad fisk med potatismos. Skit gott, hennes morfar hade själv fiskat upp fisken hoho :) Sen kom frida och mötter mig med alex så gick vi hem. Har nyss snackat länge i tele och sett Hollywood Fruar. Soooooft :) Skola imorgon... heråå :D


Fixar och donar

Försöker fixa musikanläggningen nu tills på Fredag, verkar ändå funka bra :D sen bord och stolar och allt. ska tömma huset nu i veckan också längtar somfan hahah :D


4 oktober

Idag vet jag inte vad som händer. Ska ta dagen som den kommer och bara ta det lungt som jag gjort varje annan dag denna helgen haha. Ska vänta med att träna tills imorgon, spinning! :D skit kul. Har ändå sån träningsvärk i kroppen så kan nog vara bra att pausa lite :) Det ända jag måste göra idag är att läsa i min bok som ska vara utläst till nästa vecka x( ... Och kanske kanske kanske börja på mitt "frisörsalong-arbete" :( aja nu ska jag softa lite sen ska jag bli övningskörd hem, creapy..








Träningsvärk!

Är hemma från träningen nu, har feeeeede träningsvärk och är ashungrig. Trots det så känns de faktiskt skitbra. Ska snart kasta i mig lite kött med vitlöksmör och sallad till det.. mmmhh (L) Sticker till Bara ikväll. Fruktansvärt död helg, inga fester alls. bara massa träning och film haha men aja det är najs ibland. Vi hörs :*


Friskis & Svettis :)

Den första Oktober var jag somsagt på Nova. Köpte ingenting för trodde inte att jag hade pengar.. men det hade jag ju såklart visade det sig sen när jag kollade mitt konto :( aja, simpan köpte iaf en heeeel del. Najs. Kom hem så käkade vi kräftor och pluggade liteeee :)



Igår, andra oktober, så åkte jag först till skolan, lång dag tills klockan 4. Massa nya prov och uppgifter, kände verkligen på läxfronten att jag går i gymnasiet :( haha.. Efter skolan så hämtade mamma mig där så körde vi till stan för att hämta frida på hennes praktikplats. Kollade lite på Zara, äääälskar den butiken. oh.. Ja sen åkte vi direkt till friskis och svettis. Köpte det årskortet :D Äntligen! Vi tränade direkt då klockan 6. Riktigt jobbig och bra träning, är skit glad att vi köpte det :D Efteråt duschade vi och bastade sen åkte vi och köpte kycklingkebab, eller ja någon slags sån. :P Och sen körde mamma mig till simpa så chilla vi mest, såg bla Ice Age 3 hahah skiiiit ball :D



Idag den tredje Oktober har jag inte gjort särskillt mycket. Sitter i vardagsrummet och dricker te, det är allt. Blir en chill helg kan jag ge mig tusan på hehe. Nä men klockan 3 idag ska jag och frida sticka och träna, sen ikväll får vi se hur det blir. Orkar inte sitta hemma imed det är helg, man får ju lite ångest då. Men ja vi får se :) har iaf fett med träningsvärk sedan gårdagen, men det älskar jag att ha för då vet man att det har gett resultat :D haha, ne nu ska jag nog sova lite. gick upp alldeles för tidigt imorse :( pusss (L)


Antagligen världens fulaste bild-redigering, men har man tråkigt så har man haha :( ........


1 October - skola 13.00 !!

Idag börjar de inreda våran lägenhet och sen flyttar vi den 15e :D ooooooh så balleee <3

Vaknade för ett tag sedan, ska ta bussen till skolan om 30 minuter (börjar ju klockan 1 hohoh:D) riktigt skönt. Har en tre timmars lektion, sen åker jag direkt till Nova Lund med en liden gorilla hehehe näää nu ska jag borsta tänderna och ta på mig lite mer kläder så att jag klarar av en fruktansvärsa blåsten där ute :( åh villl ha sommar igen..


Bild från förra sommarn på Gothia... OOOH


RSS 2.0