Tråkig dag!!!

Denna dagen har varit U R T R Å K I G.. För oftast när jag e sjuk känner jag mig sjuk frammåt kvällen och morgonen. Sen tar man sig en Ipren, och sover lite till.. Sen när man vaknar känner man sig inte sjuk längre.. PALLAR INTE DET. För sen ska man sitta här hemma och glo en hel dag. För man kan ju inte göra något för ens föräldrar har ju sjukanmält en, och kan man inte gå i skolan kan man nt göra ngt annat heller inte sant!? det är fel, för man kan faktiskt bli frisk. Så det så. Jag e det nu tror jag, rätt säker faktiskt NAJS :)

Nu ser jag topmodel, är väldigt hungrig, klockan är snart 5 och jag har bara ätit en macka och en morot hahaha pallade inte göra mat, men får väl göra det snart. Imorgon börjar jag kl 13! woho :D herråå <3


Webbcam på pappas dator :)



Har somsagt varit sjuk hela dagen och ser allmänt ofräsh ut haha men vafan skitide :) Pappa kom hem efter jobb och hade köpt hem bearne, pommes och kött. Jag klagar då iiinte! :D
Frida och jag har nyss upptäckt att det finns webb på pappas dator, vilket resulterar med det här ..


haha tur man ligger där och garvar hahaha.. aaaaaaja :D



Feber...

Jahapp, detta var ju sjukt kul. Nu har man blivit smittad av feber också :( oh. Jag som gjorde klart mitt permanenthuvud igår och skulle lämna det idag, faktiskt en väldigt viktigt dag så detta var inte bra :/ Mådde sjukt konstigt igår men trofan inte att min syster och pappa tror mig hahha, så går jag upp och tar tempen så har jag 39 grader. Det är faktiskt jäkligt jobbigt. Man blir helt svag i hela kropen och kallsvettig :( ush..

Aja iaf så såg jag Idol igår. Och jag blev sååååå besviken att inte Eddi gick vidare.. :/ fan



Efter Idol började Svenska Hollywood fruar (heter det så?) ja, nu gör det för tillfället iaf, ni vet vilket jag menar :) Alltså jag fattar inte hur man kan vara så som de är haha.. Anna Anka är bara sinnes sjuk, hennes skratt och hur hon beter sig. Jag fattar inte det. Visst hon är hur rik som hellst och jag hade nog också varit sjukt glad och utnyttjat det, men förfan :O så som hon är e ju sinnes hah.. Sen Hon som köpte ett kylskåp till sin familj hhaha. Hon är för härlig. Synd bara att hon låter så jäkla trög och verkar vara jäkligt trög. Aja det är iallafall underhållande inget snack :P

Förresten. En video Vanessa skickade till mig HAHAH, du har inget liv vanessa ! hahah







Hemma i Lomma


Är på pappas dator. aw kolla frida och mig när vi var små haha


Jag och min kusin niklas <3

Efter skolan idag åkte jag hem till pappa. Frida var hemma återigen för hon är fortfarande sjuk. Ska lägga mig och kolla lite Twilight med henne snart trots att den filmen nt är min smak direkt, men jag är så trött så om jag somnar är det inga problem hhoho :)

Var så trött i skolan idag igen hah.. man måste gå upp så tidigt för att hinna göra vid sig nått sånär och för att hinna med bussen. När man gick på dalslund kunde man gå upp en kvart innan man började, det var helt härligt :(
Min helg har varit skit bra. I fredags var jag i stan och käkade och såg på bio, bra film som tusan men det har jag ju redan sagt :) Sen nu i Lördags var jag ju somsagt hos anneli, skit kul det med somvanligt :D

I söndags stack jag ut med simon tim och vikki. Vi var såååå slut.. haha helt döda. La oss på gräsmattan och snacka och chilla för vi orkade ingenting. Efter ett tag gick vi hem till vikki och åt lite, sen var såklart vissa inte mätta nog så vi stack till pizzerian så de tre tjockisarna fick äta ännu mer :) Aja, det var häääärlet.

På kvällen såg vi The Hitch, skit bra film :) nä nu ska jag chilla med livet litta. vi hörs <3



Hos Anneli :)


Hos Anneli i Lördags, hade skit kul :D
jsg nicole och jeppis :D


sara och jag (L)

Igår (Söndag) stack jag ut med Vikki tim och simon och chilla. Vi var heeelt döda heheh. Aja är i skolan nu, skriver mer sen. Puss


The Ugly Truth


Såg denna på bio igår. Älskade den haha riiiiktigt bra :D

Idag blir det fest hos Anneli, OOOOOOOH vad jag längtar <3 :D


Älskar Fredagar :D

Skolan idag var chill :D slutade halv 1 för vi hade inställda lektioner :) Matteprovet gick förövrigt skitbra kändes det som! :)
Åkte till stan med Kajsa och Isabelle efteråt, så käkade vi lunch på Subway, första gången i mitt liv. Riktgit gott faktiskt :)

Efter det följde jag Isabellan till bussen sen tog jag min egen till Botulfs och mötte upp Elin. Hon och jag åkte därifrån till Burlövs Center och kollade runt. Köpte en sådan här t-shirt:



Dock inte min bild och inte riktigt den passformen på tröjan, men i varje fall samma märke. hehe :)

Efter ett tag satte vi oss på Espresso House och chilla, snackade lääängeeee. Mkt soft med lilla Elon :D Åkte hem med bussen vid 4. Nu ska jag in i duschen. Ska nämligen på bio ikvällllll så vi hörs, puss :D


Can't see myself without you!



Idag har varit en mycket myyyycket tröttsam dag. Hade en fruktansvärd huvudvärk imorse, men tog 2 ipren så det blev bättre. Höll på att somna under Gunillas lektion för den är så jäkla dryg! Vi hade lucnh efter den lååånga lektionen och efter lunch hade va benne mig en lika lång lektion till (W) Bild med STEFAN i 3 jäkla timmar. Det är inte nådigt ska jag säga er..

Nu vill jag bara flytta till Malmöööö och så vill jag att mitt årskort på Friskis& Svettis ska börja gällaaa (det börjar den 1 Oktober). Vill bara komma i form och göra vid nya lägenheten hittan o dittan, skit ball. ser framemot det :D

Nej nu ska jag se klart på TopModel och äta upp min risifruttiiiii, sen ska jag fixa min systers blogg och plugga litta grannarrrrrr , PUSS :)




Trött dagggggggggggg

Skolan idag var sjukt jobbig imed jag var så trött .. Somnade direkt när jag kom hem i en halv timme, käkade och nu ska jag iväg till sötiseeeeeeeen, herrrååååå <3


Systrar i Jeans

Gick ned och åt popcorn med Mamma Frida Ella och Gerti. Sen kom Tess en stund. Snackade med dem och såg idol och drack te :) Efter det gick Gerti igen så stack mamma Frida Ella och jag upp och såg Systrar i Jeans som gick på tv. Läste någon av de böckerna för något år sedan minns att jag tkte de var helt bra, och filmen var skit bra tyckte jag sån riktig böl film :( haha aw skit sorglig. Aja nu är klockan för mkt, ska hellst inte försova mig imorgon igen :/ Godnatt <3




Dålig dag .. :@

försov oss i 1 timme idag hahah jävla panik man får haha.. Eller inte i början, brukar ligga en min och fundera på vad som hänt hehe.. SEN får jag panik. Hade dessutom inte permanentat klart huvudet som jag skulle, men skidide hon tkte om mig lika mkt för det ;) Hon trodde bara jag hade glömt det så det var ju bra :)

Hade en riktigt dålig dag idag. Försov mig, var trött så det var sjukt, när vi permanentade i skolan gick det åt skogen , mitt hår var äckligt för jag hann inte duscha det ooooch bussen hem gick mitt framför ögonen på mig :( annars har dagen varit bra hhaha. finns bättre. nä nu ska jag kolla tv och försöka sova. klockan är 20 så ja.. oh de luktar popcorn, tror jag runar ner haha puss <3 



LYCKLIGAST PÅ JORDEN

Ohhh så glad jag blev idag. Elin bad mig snacka med mina föräldrar om nu sommar 2010 då vi tjejer hade tänkt resa någonstans. Så jag frågade mina föräldrar och jag fiiiiick :D så jäkla glad jag blev ni anar inte haha! Så nu i veckan ska vi börja kolla runt, priser och ställen och allt som hör till. Åh jag längtar redan haha... så nördig men jag älskar sommaren sååå mycket :D Och dessutom ska jag till Barcelona med mamma frida och ella i 2 veckor också så kan tänka mig att min sommar-10 kommer bli strålande :D..

Och bara för det, en sak jag funderat på. Hur komr man förkorta 2010 när det är det året? -10? haha jag skrev så iaf, ingen bigdeal. Kom nyss hem från skolan, lyssanr på härlig musik och ska snart permanenta.. Och dessutom har jag redan börjat spara till sommarn haha .. pengar då! så att jag ska ha råd med allt. Lagt undan 500 kronor. bra början iaf :)

Jag och Vikki i poolen <3


Vikki och Jag en kväll utanför huset :)


Längtar till sommarn redan haha.. och denna ha rnyss slutat.. SKIT BRA JU :(
(spanien år 2008 med Vikki och hennes familj)


I skolan..

Sitter i skolan och har datorkunskap nu. Riktigt meningslös lektion imed vi bara sitter på facebokk hela tiden. jaja det är skönt :)

Efter skolan ska jag hem och permanenta och klippa Ella. Har klippt hela morgon lektionen och ska göra det nu i eftermiddag efter denna lektionen också så det ska nog gå bra.
Och jag pallar inte ni som kommenterar massa strunt Anonymt, isåfall kan ni lika gärna skita i det bara irriterande. Men ni andra kan ju göra det som har något vettigt haha..  Aja Ska kila, vi höööörs :)


Chill med Julie :)

Imorse blev jag väckt vid 10 tiden.. snackade i telefon i ca en timme då. Sen gick jag upp. Var jätte trött, hade egentligen nt alls sovit klart men aja sånt är livet :)


jag och julie <3

Chillade hemma hela dagen, käkade frukost ute i solen med Ella. Snacka om att man fick färg. Det var ju sjukt :) (Y) Senare åkte jag till Julie så chillade vi, såg på Säg att du älskar mig. Hemsk film, men verkligen sevärd! Tror alla redan sett den, bara jag som är fett sen haha. Men jag gillade den, skit bra verklighetstrogen (tyvärr) .. menmen. Vi åkte även in till staffanstorp och köpte choklad och chips USCH spyr på det nu åt alldeles för mycket haha :( Sen hade hennes pappa även gjort pommes kött och bearne sås...... ångest på livet nu haha. 

    

Senare såg vi en film till, Who took my car eller nått. Men ashton cutsher, vet nt hur det stavas haha men den var fett ball faktiskt. men såg bara halva sen gick vi ut en runda och kollade på stjärnorna och lyssnade på gamla sköna låtar. Låter jätte nördigt men det var as härligt haha :D Nu är jag hemma och lysssnar på låtar jag fick från julie, ååh så bra <3 ska göra det hela kvällen sen umgås med stolpen, vi ses ha en fortsatt treeevlig Lördag, wohooo :) För jag ska upp och jobba imorgon så jag ska sova tidigt ikväll :) 


Hos Emil igår :)


Emil och jag :D


Sebbe, Elena och LB :D


Jag, Elena, Sebbe, LB och Victor :D <3


LB, Elena, jag och Vanessa <33


Idol juryn och liten kille.. haha

Hahaha Bagge är för härlig tycker jag.. :)






Hemkommen!

Hade det mycket roligt hos Emil i början med de ifrån min gamla klass, men sen så kom en hel del man inte kände och festen dog ut rättså snart så vi drog vidare på annan fest i Åkarp och kollade läget där min syster var. Dock inte roligare där så jag åkte hem tidigt för en gångskull :/ skönt det med ändå .. men hade varit bättre att vara hemma från första början isåfall. Men jaja ibland måste helger bli "misslyckade" för att de andra festerna ska kännas lyckade så sånt e livet :) huvudsaken är att jag hade jätte kul med de från gamla 9c iallafall :D.. nu ska jag sova. Godnatt vi hörs imorgon, då kommer bilder också antar jag <3


BurlövsCenter med Elenis

Igår så gick jag ut och gick en runda på kvällen med Anna och Frida, riktigt skönt, känns att det börjar bli vintr för luften är helt kall och frisk.. Lite skönt, men jag är ju ätt en sommarmänniska. Vintern är härlig i MAX 1 månad haha :(

Imorse så var jag såååå trött.. orkade nt skolan verkligen. Men pallrade mig iväg ändå. Tvättade håret där och fixade det, sen hade vi engelska, arbetsliv och data. Så slutade 14 idag. Riktigt skönt imed vi brukar sluta 16 :) När jag kom hem gick jag bara innanför dörren, ringde elena för jag var så shopping sugen :) Så stack hon och jag till Obs :).. Gjorde av med väldigt mycket pengar där idag känns det iaf som hhoho :(


Köpte två sådanna tröjer til vänster på bilden. En mörkblå och en rosa 400 kronor. RIKTIGT sköna, kommer enkelt bli mitt nya plagg som jag bara slänger på mig när jag inte hinner tänka efter haha. Så sjukt chill
Sen köpte jag en tupbh eller vad man kallar dem, fast i svart. 100 kronor
Ett par öronhängen på Bikbok också, helt vanliga silvriga med en "diamant" hehe
och en sån halsduk som är på bilden fast i svart. Praktiska som tusan 100 kronor.

Det var allt.. men det känndes som jätte mkt mer. haha så skönt att det inte var så mycket ändå då ju :) aja, nu ska jag vila lite. Klockan är snart 18. Ska på fest hos Emil här i Åkarp ikväll så måste slappa lite innan dess OCH hinna fixa Fridas hår, hon ska ju på fest och jag har lovat haha smart! ..ska bli skit kul hos emil iaf imed alla en kompisar från dalslund med flera kommer vara där :D herrå sålänge <3


Tonat håret :O

Skrev nog inte igår? nej det kan jag inte tänka mig för jag har nämligen gjort den sjukaste saken (som ni hade vetat om jag hade skrivit här igår:))

Jo för nämligen i går i skolan så färgade jag håret för första gången i mitt liv haha.. Eller okej nej jag tonade det, så det håller bara ett litet tag. Men jag gillar det, lite mörkare. Så det bara inte ser solblekt ut. :) aja. det var de haha


jag och ella nydligen (L) tror dock inte att det syns på bilden, håret då haha. men ja lite kanske för er som känner mig bra.



I skolan idag så fixade jag mitt hår först då vi började 9.45, tvättade johannas hår och färgade hannas hår tsm med Tanya :) Riktigt kul. Sen hade vi lunch och sist bild i 3 timmar med den drygaste läraren som finns.. inte lika kul ska jag säga dig:(



Nej nu ska jag ner och käka Creps (pannkakor med fyllning om ni vet vad det är haha) med mamma frida och ella, herrå ha det bra <3


Karl Wolf - Bite The Bullet

Idag började jag kvart i 10. Kunde sova till 8.15 det var sköönt :) Blev stressigt till bussen dock, men det var det värt. Hade genomgång i våra nya shampo sorter. Verkade riktigt bra! Ska verkligen slänga alla gamla Fruktis, Barnängen och sånna andra billiga dåliga produkter. Man får verkligen lära sig ett och annat när man går frisör..Så nu ska jag köra på Maria Nila i fortsättningen som vi har på Polhem. Har dessutom 50 % på alla produkter så det blir ju super bra :)!



Lärde mig klippa naturligtfall idag, inte uppklippt dock, det kommer nästa vecka antagligen då. Men kan klippa grunder och så nu. Över kul faktiskt. Lämnade även in det permanentade huvudet. Tror ni inte att vi fick i uppgift att göra ett tills nästa tisdag.. joo :'( menmen.

Kom hem för ett tag sedan. Är jätte trött och hungrig. Men pappa ska grilla så vill inte äta innan för grillat är ju bara för gott.. åååååååh så sugen jag blev på de nuuuu! Aja nu ska jag softa med livet lite. Och förresten! Har kommit överens med mig själv att jag ska sluta svära.. Helt sjukt så mkt jag gör det ändå har inte tänkt på det men när man väl börjar tänka på det så märker jag det hela tiden. Sen en sak till som jag ska sluta säga är "najs" .. RIKTIGT STÖRIGT att jag alltid ska svära och säga najs hhaha.. Aja dålig vana. Har iaf slutat bita på naglarna och det är NAJS .. Så det var sista gången. HERRÅ :D :*



Jason Derulo - Watcha Say




Måndag igen..

Skolan idag var väl helt okej. Pallar bara inte de sena dagarnaaaa :'( men de e bara att stå ut haha.. Hade först fönings teknik med Agge. och lite klippning så. Sen data, Fick MVG på provet om jag får skryta haha.. faktiskt min blogg så det bestämmer jag själv att jag fååår hhohooh (h)
Sen sist hade vi att 2orna på HV skulle göra om oss i 1an. Imed vi fått "faddrar" i tvåan så skulle vår egen få göra om oss haha .. Men typiskt nog så var min sjuk så en i trean klippte mig istället. Vilket kändes säkrare ju haha. Klippte upp det lite inget mer med det :)

Var hemma vid 5. Lagade mat med pappa och hanna, käkade. Smakade dock BAJS hehehe :( ne vi bara kastade i ost skinka krabba och sånt HAHA.. jävlar lät inte bra. Jaja. Nu ska jag permanenta det JÄVLA HUVUDEEEEEEEEEET som jag säkert sagt ett antal gånger.. men har nt gjort det ännu hehe :( MEEEP




Uppdatering - bilder

Vet inte om ni minns när jag berättade att jag varit på Bakken i Danmark med min familj (Pappa Frida Hanna Farmor och jag i detta fall :)).. Iaf så kommer här några bilder från dess. Jätte sent men jaja bättre sent än aldrig :)


frida hanna pappa och jag :)


Frida och farmor :)



jag och hanna påväg ut från lustigahuset haha :)


kopparna :D


Och för ääääännu längre sedan berättade jag att pappa frida jag och hanna hade lagat foundue?.. ja det gjorde jag iaf, mkt längesedan känns det som, men här är iaf en självutlösare bild haha, pappas specialité :P


jag frida hanna och pappa <3


och denna bilden på hanna för hon är så otroligt GULLIG :D


SJUK ORM SJUUUUK

Ni måste kolla.. Detta var ju sjukt. Den är död, men ändå gör det




Söndag ..

har haft en skit rolig helg, helt sinnes :D

I fredags var jag i veberöd hos hampe, precis som förra helgen. Men det var varit sjukt kul varje gång så varför inte :D

elena tim jag och anneli :D


jag, hampes lillasyster haha så sööt och vani (L)


jag, vibban och sebbe :D


Sen nu igår (lörrdag) åkte jag, Josse, Elin och Anna till Klågerup på lokalfest hos Jonte och Bauwden :D ASKUL ocksåååå :) Och att det var Elins födelsedag gjorde ju inte saken sämre :D GRATTIS (L)


Alexandra Elin Jag och Josse :D


Jag Camilla Josse Anna och Alexandra :D


Jag och Josse (L)


Nu idag (Söndag) vaknade jag vid halv 12. Åt lasagne till frukost (L) mmmhh! Just nu lyssnar jag och frida på musik högsta volym, riktigt naajs. Så får väl sätta igång att plocka undan på mitt rum och permanenta det förbannade huvudet. ååååååh :'(


FREDAG :D

Har inte tänkt göra något på heeela dagen (ikväll då) imed jag ska stå på loppis imorgon.. Men såklart dyker det upp fest.. jag ska dit haha alla mina närmaste vänner ska så kan inte banga idag :D
Fick sluta skolan 1 timme och 15 min tidigare idag KLAGAR INTE. Trots att det var världens jobbigaste dag :( Men aja sånt e livet. Är inte klar med permanentningen, siktar in mig på söndag dääär istället, går ju segt som satan :(

Och förresten igår på obs så köpte jag en tröja på Veromoda, djup uringning i ryggen det gillar jag (Y) sen lite smink och torrspray :) för er som undrar haha..

Nu måste jag börja göra vid mig, bussen går vid 18-19, sen den till själva festen går 20 så ska vara i tid för en gångs skull :D haha herråå <3




10 September

Skolan idag var chillll. Isabellorna gjorde inpackning i mitt hår och jag gjorde i ena Isabelles hår.. haha finns två för er som undrar :) Ja sedan käkade i skolan, snitzel elr hur det stavas, asgott. Sen vare bild, åkte hem nu och ska snart till obs. Ska bara permanenta lite innan dess så jag kan bli klar någon gång! aah det är ju såååå tråkigt :( Ska sätta på hög musik och göra det nu!.. PUSSS


Saknar Kroatien :(


Kaninunge upphittad :D

aw förresten glömde nog nämna att i Tisdags när jag och vikki skulle gå till Ipn för att kolla Åkarp mot MFF så hittade vi en söt lite n kaningunge.. sinnes GULLIG alltså :D Fast vikki visste vems det var för hon hade hittat den en gång tidigare. Sånna sjuka ägare som låter den springa lös. Jag menar de bor vid gatan haha så störda. Jaja men jag och vikki tog den och gick och kollade på matchen ett tag SEN efter det lämnade vi tillbaka den.. Om ni ville veta =)




Aj..

Blev getingstucken för första gången i mitt liv idag på idrotten förresten, det gjorde lika ont som alla säger :(


Wavi'n flag



Skolan idag var rättså dryg.. hade bara vanliga skolämnen, matte, engelska, svenska och idrott. Visst det var helt okej men inte direkt kul. haha
Slutade halv 3, kände jätte mkt för att åka och shoppaaaaa men nä det gick inte för busssarna matchade så perfekt så jag ville inte dra ut på det i onödan :P Det var ett underbart väder så det var ju synd attt man inte var ledig idag också :(

När jag kom hem från skolan gjorde jag pesto-mackor i ugnen. Är FÖR mätt nu, inte gott då ju :( Idag måste jag verkligen permanenta huvudet.. har inte gjort det än, får ångest bara jag tänker på det.. Men ska se klart top model och sova lite, seeen gör jag det väl.. hehe :(


Ledig! Tisdag

Idag har jag ju då varit leeeedig :) Blev bombad med sms kl 8 imorse för att en viss person visste att jag skulle vara ledig, moooogen sikkan :( hahaha .... jaja iaf så stängde jag av mobilen och somnade om till halv 11.

Gick in på datorn och laddade in massa massa bilder på ett minne, så nu i veckan hade jag tänk bege mig till korthuset i Lund och framkalla dem. Ca 200 bilder men det vill man ju haaa! :)
Efter det så gick jag ut och solade 1 timme. Bästa dagen att vara ledig haha värsta underbara sommarvädret. :) Efter det åkte mamma Ella och jag till stranden (de var också lediga).. Så satt vi där o prata littaaa. Jag ringde Lotta hon frisören jag hade tänkt Praktisera hos med återigen så var där ingen lottaaaa.. haha hon skulle ringa senare sa dem :P aja..

När vi varit där ett tag stack vi till Pilängsbadet så simmade jag och sprang på sån maskin. Sen duschade och litta sååå, bastade :) .. Nu e jag hemma och ska permanenta mitt huvud :( ÅH ångest :( .. Sen ska jag snart gå och kolla på fotboll på ip också :D och äta kött med pommes! alltså så naajs dag hahaha :D


Filip, jag, Anna och Ståhl på åkarpsjubileumsdag för fotboll. Klubben fyllde 90 år så där var uppenbarligen några smygfotograferareeee haha :P


Tingeling

aaaaaaaw.. alltså såg nyss Tingeling filmen. såååå jäääklaaa braaaaaaa :D haha eller alltså inte bra på samma sätt som en vanlig film ju, men så jävla mysig. Såg den med mamma frida och ella. men alla var ute ur rummet efter halva filmen för de var för trötta..så fick se den själv. Men den hade sån skit härlig musik och sånna söta små byar och sånt haha. riktigt gullig film älskar sånna barnfilmer ibland alltså :D

Och förresten har jag skit bra låtaaar som jag gillar jätte mkt, men ja alla är inte nya och så bara det att det är sånna jag fastnat för just nu idag... haha :)

Shut It Down - Pitbull Ft Akon
Watcha Say - Jason Derulo
Lala Song - Bob Sinclar
Heaven - John Legend
Ordinary People - John Legend
Vi Finns På Samma Jord - Pelle Ankarberg
I'm Good, I'm Gone - Lykke Li


Måndag och chill skolaa

Igår var det söndaaag. Softade med livet. Riktigt najs. hehe..

Imorse vaknade jag tidigt, skulle duscha. Åkte till skolan, Hade Agge nästan hela dagen. Så jävla härlig lärare :) Klippte nästan hela dagen, en lektion data haha inne på faceboook hela tiden, hon e också så chill :) Varit sugen på Brownies från 7-Eleven heeela dagen, men motstod haha så sjukt för att vara jag :D

När jag var hemma klockan 5 istället så ät jag med mamma frida och Ella.. Sen kom anna så gick hon jag och Frida ut och gick. Skiiiit långt, in i arlöv och runt hela jäkla Åkarp. När vi kom hem så var där ingen hemma så vi gjorde massa armhävningar och situps och sånna bra övningar haha sen kom mamma så nu ska jag ella och frida kolla på en bra barnfilm och käka lite popcorn ;D

Och på allt detta: IMORGON ÄR JAG LEDIG :D yeeeey


jag och vikki hos kimmy i fredags <3


Camilla vikki och kimmy <3


Några av tjejorna i Fredags innan vikki o jag stack på fest i veberöd :D


Fest i Veberöd!

Igår var jag först hos kimsan med alla tjejer och käkade och firade henne för hon fyller år GRATTIS <33 :D

Efteråt stack vikki och jag iväg, mötte upp elenis, vani och anneli på lund C sen åkte vi vidare till Veberöd på fest hos Hampe, hade askul :D  Fast påvägen dit var jag knäpp nog att jag råkade lägga ifrån mig mobilen när vi väntade på bussen, sen glömde jag tydligen ta den.. Men sån tur var så var det en kille som hittade den och hörde av sig till Anna. SKIT BRAAA :) Så nu har jag min mobil igen för mamma var snäll nog och hämtade den i lund till mig. Gav honom 100 :- för att han var så jäkla snäll och ringde. :)


påväg dit:D Elena vikki och jag <3

 
jag vikki anneli och elena när vi äntligen var framme i veberöööd :D


frammeee :D Vanessa Elena och jag <3

Nu idag har jag nt gjort något speciellt, var med Simon bara chillat :) Sen nu bara varit hemma hela kvällen, skönt det med iblaaaaand! haha :)


4 september

Var i skolan idag baraaa ritkigt chill, gjorde inpackning på isabelle och sen lockade jag hennes hår. Dööö fint :) Sen stack hela klassen hem till vår lärare hahah lekte lekar och sånt :P sen fick vi en ny i vår klass också. Natalie 19 år haha lite sjukt men jaja :)

Efter skolan kom sara på bussen så hänkade hon mig hem så chillar vi bara littaaa. Locka nyss hennes hår ocksåå mest bara för skojs skull men det blev fiiint hohoho :)

Snart ska jag och några andra till Kimmy för hon fyller ååååår wie :D så ska vi fira henneeee sen ska jag bara hem ikväll tror jag eller en snabbis till Ralle, We will seee :)


saraaaas fina hååår


She kicks in the bass

Började 9.45 idag, lika skönt som alltid :) Mitt hår var riktigt äckligt imorse hann inte duscha det blev helt sen på morgonen. Meeeen så kom jag till skolan så lärde gunilla oss sånna hårinpackningar och sånt så övertalade jag henne att vi skulle prova det på varnadra. NAJS . fick mitt hår tvättat och inpackat och hela faderittan, fatta så sköönt. Det är sinnes mjukt nu för jag tar i sånna goa härliga produkter varje dag nu ju haha.. :) Ja sen hade vi lunsch och sist bild. Härlig dag!

Imorgon är det mentors dag, börjar halv 10, bra imed att jag egentligen börjar 8.15 :P Jaa så ska vi hem till vår lärare och sånt, resten är en överraskning men det ska nog bli kul.
2 från vår klass har slutat, en tkte det var jobbigt att pendla och den andra kom på att hon nt ville bli frisör? haha jaja iaf så ska vi få 3 nya nuuuu, ball :) fick en redan idag, Timmy han var kille :P dock inte gay som man nu kanske kan tro om man vill bli frisör, fråga mig nt varför :P

Jaja iaf så ska jag och anna ut och jogga en runda nu strax, sen ikväll är det kvällsöppet på Obs så ska dit med anna och vikki så ska vi köpa pressentr till Kimmy som vi ska på tjejmiddag hos imorgon :D wiie (L) pusss


RSS 2.0