sista inlägget på ett taggggg :(

jahappp då blir detta antagligen sista inlägget tills på tisdag :(
Jag ska nämligen till Lalandia med mammas familj, mina kusiner och deras familj och min morfar (han fyller 70 så han ville göra något med alla barn och barnbarn ;).)
Slipper skolan på måndag! och jag tror faktiskt att det kommer bli riktigt roligt, har alltid kul med mina kusiner så på Lalandia lär det ju inte bli tråkigare precis.
 Längtar redan till Tisdag då jag ska få läsa alla vänners bloggar och bilddagböcker och se bilder (bla från festen idag!!!) haha desperaat lät jag juu men aja haha :D

Ja somsagt klyddade vi somvanligt idag. Skulle på en fest men det visade sig inte var en fest utan mer chill, så vi alla tjejer stack till en kina restaurang och käkade. Därifrån ringde vi en taxi och stack på en slags fest vid kronprinsen, roligt att träfffffa alla saknade människor men själva "festen" var ju inte precis eeeenooorm men aja! alla kan inte bli bra ju (a) hhaha. Bilder och allt kommer på tisdag, ni får ha en riktigt rolig helg så skriver jag och lägger in massvis med bilder från veckan när jag är hemma igen, Pussssss puss och glöm för allsindar inte att smsaaaaa <3333


Sara, jag, Anna, Elena och Anneli <3


Anneli, jag, Sara, Hanna och Mikaela <3


Det var jätte kul att träffa bla Hanna och Mikaela där,
synd att de skulle dra nästan direkt när vi kom bara :(

dagens inköp ..

Japp då kom äntligen kameran igång
(dum som jag är hade jag inte satt i sladden ordentligt, hehe)


           
1. Kjol 179 :- från Cubus
2. Kavaj 398 :- från h&m

3. Axelbands väska 75 :- från Bianco
(ord .150:-)
4. Axelbands väska 60:- från Bianco (ord. 130:-)

       
5. Mellanstor väska 40 :- från Secondhandaffär
6.  Stor väska 75 :- från Secondhandaffär
(väldigt dålig bild dock)
7. Bikini/hotpants 20 :- från Cubus (ord. 100 :-)

Jag köpte även en rosa mössa (till utomhusträningen) 10:- och ett anteckningsblock (användes som dagbok, de andra är fulla har ju skrivit sedan år 2004 haha) 10:-
Det var allt, en hel del väskor denna gången, men kan inte motstå :(
 Inte världens bästa bilder med det får duga sålänge, kommer säkert bilder snart när jag har sakerna på mig påriktigt och inte bara tillfälligt, hihi :)

IKEA

Skrev aldrig igår, var ju knappt hemma så hade inte ork när jag väl kom hem :(

Iallafall så efter skolan så stack jag hem och sappade framför tvn, riktigt skönt och bara ligga och glo på operah och dr phil ett tag haha. Sen Stack mamma, frida, ella och jag till IKEA :)

Det blev en ny svart/brun byrå till mig och en liten lampa:

 
När jag kom hem ägnade jag ca 2 timmar åt att bygga ihop fanskapet vilket var MYCKET svårare än vad jag trodde, men tillslut så :)

Idag var det då skola som vanligt med dagens innehåll: Spanskaprov :'(
Fast saken är den att det gick riktigt braaa, ett mvg där får jag verkligen hoppas :D Slutade skolan vid 12, eftersom vi får jobba med vårt bildarbete hemma! gött :)
Vicktoria och jag stack till Obs och shoppade. Det blev riktigt mycket som jag egentligen inte alls behövde, förvånad jag blir..eller inte!
 Jag som skulle spara till Alanya :( gooood luck! aja det får väl gå ändå. Bilder på allt kommer när jag får i gång kameran vilket jag hoppas blir snaraaast :O!

stackareee haha

ursäkta min skadeglädje, men denna filmen är bara för sjuk! hahaha :( Spola fram till 0.35


Tisdag - Solarium

OOOOkej snacka om att jag blev totalt lurad i går.. haha både Victor och LB sa att vår första lektion var inställd, att vi alltså skulle börja klockan 10. Jag som bara ville vara snäll smsade typ 10 stycken i klasseeen och sa det hhaa.
Sen imorse får jag ett sms om att det var ett skämt :( var bara att smsa alla igen och komma till skolan så snabbt jag kunde, vilket blev vid 9, alltså en timmes sovmorgon fick viii men dock massa stress :( inte skönt att stara morgonen såå! men aja det löste ju sig :)

Efter skolan stack jag hem och packade saker sen stack jag och Elena till Arlöv och solade på Kenneth's solarium, billigaste stället. 40 spänn för 30 min haha . + vi tjejer brukar ligga två stycken i ett solarium så det blir ännu billigare :)
hahahahh men fyfan vad jag och Elena fick panik. När vi skulle sätta igång andra omgången så välter Elena ner hela "radio-kudden", sån kudde med inbyggd radio, nått gammalt skit. Så ramlar den ner och tar sönder ett sånt lysrör som låg under solariumet. Det lät riiiiktigt högt! Så vi fick panik och kastade på oss kläderna. Vi trodde ju att det var själva solariumet som hade gått sönder, shit så rädda vi blev. Men sen när vi såg att det inte var det så sopade vi undan allt glas åt sidan haha sen la vi oss och solade klart resten av tiden.
När vi kom ut och skulle betala frågade han vad det var, kom med första bästa " vaa vadå" haha .. kassa vi är. han bara "jaa det small till ordentligt". Så sa vi att den kudden ramla ner, men såklart inte att ngt gick sönder, dumma som vi är  :( , iaf han brydde sig nt så mkt utan vi betalade och sprang snabbt därifrån, glöm att jag ska dit och sola på ett bra tag haha :(
Iallafall så stack vi och handlade Falafel efter det, riiiiiiktigt gott :D
Nu ska jag bara chilla lite och ta en dusch, sen försöka plugga litta grannnaaa :) Pussssss <3


 
Vem inte vill ha Adriana Limas bruna kropp till sommarn? .. dum fråga


:)

Blir alltid besatt av alla låtar jag lyssnar på :( som jag tycker är braa.. aah
Det sjuka är att innan var typ Darin känd som Idol Gay.. hah ne men typ. Alla tyckte han var sån nykommling med tandställning och allt. men han har faktiskt gjort många riktigt bra låtar, och han låter typ som justin timberlake. Tänk att för några år sedan var jag på en konsert med honom haha.. en biljett nu hade väl kostat dubbel minst, ändå lide ball för då var han nt alls känd .. eller ja, shit same vet nt ens vart jag ville komma haha ! Förresten så är han sjukt lik Elenas lillebror, ska hitta en bild och visa haha för er som bryr sig

Måndag

Hade en skit konstig natt. Drömde sjukt mkt, sånna stressiga drömmar :( OCH att jag hade klippt av mitt hår till page med lugg och färgat den blått/svart :| ångest juu.
Iaf sen så stack jag till skolan var jätte trött idag, men sån tur var så skulle min lärare iväg sista lektionen så slapp matten. När jag kom hem la jag mig och halvsusade vid tvn. Simpsons och något program på mtv.
Frida har tjatat på mig hela dagen om att jogga, så nu när jag väl vill bangar hon. Och hon ska föreställa satsig .. tror inte det va.
Aja, vi får väl se hur det blir, ska chilla kanske plugga lite nu. sen Klockan 21 se en film på 3an :) puss <3

Gammal favorit juuuu, älskar den.

Söndag

Vaknade vid 10 över 1 idag. skulle träna vid 20 i två men blandade ihop tiden totalt!  Så jag blev såklart försenad och fick cykla dit istället :( aja, inget annat än bra egentligen ju.
Kom till träningen efter många om och men, över ball tkr jag träningen var idaaag.
Vi fick reda på laget vi ska ha i Romelecupen, jävla tur att jag kom med annars hade man blivit lide less på de ju :O
Sen cyklade jag därifrån till pappa i Lomma. Bara tagit det lungt hela dagen, ska snart sätta mig och kolla lite på tv, sen sova :)  puss<3

Bild sedan i somras innan fest i Staffanstorp: Jag, Ello, Elena, Sara, Vanessa och Anna

sushhiii är giittttt

 

Sushi är över gott, åt det igår kväll när jag kom hem från Anna vid 2 tiden. Visst kan hålla med om att det inte låter särskillt gott med värsta växterna från havet och råfisk, men det är inte så farligt som det låter/ser ut, gott helt enkelt, min familj är sånna värsta skaldjurs ätare, lätt det godaste som finns. 
Sen visade min syster mig massor med bilder och videoklipp från Chris Brown konserten, JA jag är avundsjuk :( !!!

Espressohouse i mitt hjärta haha

 
 

julia säger: oh så sexig han e
anna säger: mh, mh, mh, I wouldn't mind kissing that stomach!

hahah dock var det sagt  på flipp, men lät riktigt jeeevla klockrent!

see you at the club - darin

Åkte till eh vid halv 5 med anna, slutade med att vi inte var hemma hos anna igen förrens vid halv 8. Så sjukt mysigt nere i den källaren i lund alltsååå :)
Så skulle anna då käka så vi satte oss med hennes kära mor och far och de åt. Deras disskutioner är sjuuuka :| Det är fanta mig inte konstig att anna har mvg i nästan alla ämnen :| jävla fundamentalism snack fattade iiingenting :O hhaha aja.
sen kollade vi igenom HELA lunds gymnasie katalog, och den är inte liten. Kollade alla snygga människor vi kanske skulle komma att träffa i framtiden hihih (a)
Nu ska vi snart sätta oss och kolla på en sån häärlig tjejfilm som alltid är lika roligaaa :D och äta popcorn HOPPAS JAG :)


                        
(anna och jag)          (ello, jag och anna på Gothia)          (lillasyster ella)

Lördag

jahapp, då har man haft blogg i en vecka idag.. haha.

Igår blev inte alls som vi trodde.
 Var först då på obs med mammi och ellsi, Anna ringde så kom hon dit :)
Så hon och jag gick och kollade kläder, hittade lite på rean faktiskt. 2 par öronhängen på guldfynd och en stickad svart mys-polotröja från h&m, sen en liten axelbandsväska från cubus fast den var dock inte på rea..

   

När vi kom hem gick vi  först och mötte Patrick snabbt, sen stack vi tjejer vidare och mötte några kompisar från Bara vid tåget. Vi stack först till pizzerian och hämtade mat. efter det hem till Vikki och kollade på Benknäckargänget, riiktigt rolig film ahha..
Sen kollade alla på skräckfilm, alla förutom jag och anna såklart rädda som vi är haha :(
Jag cyklade sedan hem så jag var hemma vid 1 och satte mig vid datorn lite snabbt. Sen vid halv 2 somnade jag tydligen i soffan, eftersom jag vaknade vid 2 och fattade inte vart jag var hah.

Idag vaknade jag vid 1, riktigt skönt att äntligen få sova ut ordentligt. Gick ner och käkade laxmackor, goooott!
 Sen ringde jag Anna och skulle höra vad hon gjorde. Vi fixade en skit bra plan för vad vi skulle göra i dag. Först åka till Burlövsbadet och simma, så vi kan höja/hålla våra simningsbetyg i skolan, sen duscha och bli riktigt rena där haha så vi sedan kunde åka vidare till Kennyssolarium och sooola.
Men sen skulle vi kolla upp det, Burlövsbadet stänge klockan 3 (klockan är nu 20 i 3) OCH kennys hade stängt i dag :( snacka om misslyckat. Så jaa vi får väl se hur denna dagen slutar, blir nog att jag och anna sticker till Espressohouse i Lund och myser i några timmar istället.
skriver mer senare. Puss <3

Fredag

Kom nyss hem från skolan, sömnigaste dagen på länge.
Nu ska mamma, jag och min lillasyster Ella sticka till obs och kolla runt lite, troligen äta där också. Sen ikväll får vi se vad som händer, just nu verkar det som fest iallafall, hoppas det :)
 
Ni måste bara höra denna låten, riktigt bra. Lyssna på texten också, så klockren!
'my president is black but his house is all white'


Jay Z - My President Is Black

Torsdag

Skolan i dag var ändå helt okej :) Bara det att jag har så sjukt mycket plugg och jag tänker liksom äsch detta kan jag så jag struntar i att plugga.. för jag orkar inte! Men så klart så kan jag inte ett enda dugg. Som imorgon har två A4 sidor med engelska glosor och en matteläxa, glömt allt hos vicktoria BRA! så slipper jag det. dock inte bra ju men jaaaja ..

Iaf måste bara säga att jag ääääääälskar att brottas med Vicktoria för jag vinner varenda jevla gång, bildlektionen i skolan var bara för bra alltså. Anne (vår lärare) älskar oss, våra skämt och allt, enooormt!
Efter skolan stack jag hem till Greken,.. igen. Vi chillade för vi var så himla trötttaaa. Och gjorde nachos i mikron,..igeeeen, och så såklart fick vikki sin efterlängtade massage som jag är bässt ppåå :) hihi

           

Sen stack jag hem vid 6 eftersom vi skulle sticka och träna. Cyklade hem och bytte om och allt, sen såg jag att jag fått sms från Greken att neeej hon skulle inte träna, hon skulle kolla på någon fattig polis skola i malmö, vilket inte verkade vara särskillt braa sen trots allt , otur!

HAHAHA sen när vi kom fram (jag och vikkis pappa, vill säga min tränare) så var lilla Jullan dääär min lilla Danski! Såklart kände hon sig helt kunglig och liiiide poppis där i omklädningsrummet för hon snackade med allt och alla. Hon till och med sa så i början: iih shit jag e kändis här :D Sen snackade hon med en tjej i damlaget (hahahaha kan inte sluta skratta när jag ser julie här framför mig alltså)..
ja så bara julie frågar tjejen: Har du färgat håret brunt :)? (lekte också lite snäll och söt naaaw haha)
tjejen: "ignorerade"
julie: jahapp :/ ..  (sen satt julie helt osäker och bekymmrad och kollade runt sig så ingen såg hennes pinsamma lilla situation, men då sitter jag redan där och asgarvar haha lilla julieee!)

Okej jag förstår om ni inte tyckte det var särskillt roligt, men i verkligheten hahahha ni anar inte, sån rolig upplevelse man måste vara med om så egentligen onödigt att jag skrev det hah men aja! söttttis var det iaf :)


Förresten..Vem hade bangat godis just nuuuu? inte jag iallafall! :(

    


Whatever you like..

ååh något av det farligaste men gooodaste som existerar just nu måste ju vara nachos med ost och tacosås i mikron :o Satt på vicktorias rum, så kommer hon upp med det blev nästan lite sur eftersom jag lovat mig själv att börja satsa nu till sommar-09, men neej, det går ju inte när man hamnar i dessa situationer :( gott som svin iallafall!

  

När kl närmade sig halv 6 så skulle Greken jobba så jag cyklade vidare till Sara för att fixa hennes och Emelies bloggar haha :) Har faktiskt blivit rätt bra på det nu, börjat förstå riktigt bra, trodde jag aldrig. Hjälpte Ello med hennes innan idag också  :)
Kom hem för ett tag sedan, lagade mat, eftersom jag inte ens kunde tänka tanken att stoppa det som mamma hade lagat i min mun: BRUNA BÖRNOR eller ÄRTSOPPA MED FALUKORV haha:(
spykänslan dirrrrrrr.
Och nu är det så här att jag vet att min lilla moder kan läsa detta, för hon är nämligen en riktig snookare och tar reda på min blogg, så du får skylla dig själv :P

Pusss <333

Onsdag

Först skola idag, snacka om jag jag varit sjuk trött hela dagen .. efteråt stack jag och vikki hem till henne, och här sitter jag nu :)
Vi kan verkligen göra vad som hellst inför varandra utan att bry oss. heeelt sjukt faktiskt! Greken ligger nu och sover bakom mig, skönt för då slipper man höra henne jevla tjat om massage! haha aja det blir väl det sen trots allt :) och lite plugg antar jag :( ..

1a bilden: Några hos emmi på förkrök i November, snacka om att den kvällen blev lyckad :D
(Sara, Vanessa, Elena, jag och Lovisa)
2a bilden: Jag och Greken<3
 

1a bilden: jag
2a bilden: jag och Elena
  


Faaast

Den som inte faller för dessa låtarna, vet jag inte vad alltså. dem är sinnes bra <3

Chris Brown - Froze


Rihanna - Emergency Room


  


Tisdag

Stod ut skolan idag också!
Efter gick jag hem sen kom patrick hit så tog vi det lungt bara :)
Sen på kvällen när han hade stuckit hem så var jag tvungen att mata mina kaniner
(mamma tjatar sönder sig varje dag:(...)
Så det var beck mörkt när jag kommer ut och öppnar klaras bur (min ena kanins) så var hon död :| såg inte ens hennes huvud så läskigt :| snacka om att man fick en chock, fast blev inte precis ledsen för jag har  vuxit ifrån dem något sjukt, så det var nog bara skönt för henne egentligen :O  .. Inte kunde vi begrava henne heller för marken är hård som sten! så får se hur mamma löser det .. nog pratat om det. :)

Är jättte avundsjuk på alla kändisar som har råd med alla desssa fina kläder :( kolla bara ..

Nicole Richie  
    

Kate Moss                                                                                      
 

Ashley och Mary-Kate Olsen


OM jag är avundsjuk !
Ne nu ska jag sova, godnatt <3


VILL HA!

Var inne på victoriasecret.com och kollade lite kläder innan. Och eftersom jag har fått någon slags 'sakna-sommaren-noja' så var jag ju bara tvungen att kolla på fina bikinis. Gillar helt klart tupbikinisarna bäst, riiiktigt fina, en dag är det jag som har dessa på mig hihi :D

   


Måndag

Skola idag först och främst, snacka om att nian är det absolut jobbigaste året när det gäller skolan. Det är inte bara mycket prov och läxor, det är betygen också, skärpa sig på varjenda lektion för att inte sänka sig och för att kunna komma in på den skolan man vill. Jätte drygt, men aja det funkar änsålänge.
När jag kom hem var det egentligen meningen att jag skulle plugga, har otroligt mycket, men såklart så fastnade jag här.. igen!
Snacka om att man inte får någonting gjort alltså, tiden bara springer iväg. Men får väl snart ta mig i kragen och plugga ..lite iallafall.

Längtar till sommaren, orkar inte med dystra kalla vintern :( Så mycket man kan göra på sommaren som man inte kan på vintern, allt är stendött i Åkarp och alla är bleka och klagar på vädret, haha inklusive jag! 
Föreställ er alla sommarfester, stranden, utomlands och alla de mysiga kvällarna utomhus istället, låte mycket mycket bättre! saknat till tusen<3
aja, får väl skriva något lite intressantare snart för just nu måste jag fixa och dona lite här hemma. Puss <3




 

gullungeeee

naah satt här vid datorn, så bara hör jag min lillasyster helt sur i bakgrunden och frågade varför hon var tvungen att sitta där och leka helt själv och att det var jätte tråkigt! hah så såklart kände jag mig skyldig och fick leka lite med henne.
Hon har sett mitt 'dela hjärta halsband' som jag och vikki köpte för några dagar sedan, så ville hon också dela med mig, poppis som jag är hos mina småååsyskon haha!
 Så vi satte oss och gjorde halsband av papper och paket snören, ååh älskar min hannsi <3

 

Högsta volym och denna låten,  man blir helt glaaaad haha
Priddyboy - Dancy time

Söndag

Godmorgonnn, sitter här med duntäcke runt mig eftersom det är jätte kallt här nere i källaren (mitt rum) hihi :)
Väcktes av en pappa som började städa och en 4 årig lillasyster och hennes lika lilla kompis som kommer ner och gapar och skriker i ens rum, jätte störigt :(
Snart ska pappa köra mig till träningen, innomhus träning idag YES :)

När jag kommer hem blir det väl duschen och plugga lite matte eftersom jag ligger efter, var sjuk någon dag förra veckan nämligen :/ och sen hoppas jag på fiiiiilm :D iih

ooooch sist men inte minst, GRATTIS EMMI (L)


Emmi, jag och Vicktoria innan fest för några veckor sedan :)


Lördag

Okej nu är det såhär att jag fick en plötslig idé att jag ville göra en blogg. Jätte många jag känner har en och tycker det är jätte kul, så kände att jag ville prova :) Det betyder inte att jag kan allt för det, ska jag vara ärlig så förstår jag nästan ingenting. Hanna har hjälpt mig nu att komma i gång (tack!) så får väl prova mig lite fram och tillbaka själv sen och se vart jag hamnar. Gjorde tillexempel nyss en tabbe så att allt jag hade skrivit raderades haha.. så nu får jag sitta och kämpa med ett nytt, men aja!

Natten till idag var fruktansvärd, inte bara det att jag hade en stupfull syster kräkandes i sängen bredvid utan det var massa andra hemska saker som hände :( Tyvärr så är det inget jag kan skriva här det vore att svika någon totalt, men jag hoppas iallfall att allt ordnar sig så snabbt som möjligt <3 :(

Vid 5tiden så körde pappa mig till Anna, vi gjorde inget speciellt idag eftersom jag festade i Bara  igår (vilket var riktigt roligt, har saknat dem något sjukt!), så idag var jag inte alls sugen. Istället så snackade vi om allt och inget och käkade god mat med annas så sjukt roliga familj :D haha!
Det är så bra med mina vänner, man kan sitta och kolla rätt in i en vägg och ändå inte ha tråkigt liksom. Bara sitta och glo, visst det låter kanske jätte konstigt men det är också skönt på ett sätt, inga krav på att man alltid måste göra något :)

Nenu ska jag sova, klockan är trots allt halv 2 snart och jag ska upp tidigt imorgonbitti och träna!
Ni får gääärna tipsa mig vad jag kan skriva om så att jag kan komma igång så snabbt som möjligt :D
puss och godnatt <3


Tog en bild i högen från i somras när vi var i Bara så sjukt ofta.
denna bilden gör att jag saknar sommarn något sinnes!
(simon, vikki, anna och sara)


RSS 2.0